0 oy
347 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (13 puan)
kapalı
Dünden beri diş eti problemi çekiyorum ölmek üzereyim canımı teslim edicem resmen komple agzım şişti damaklarım şişti! Doktora gittim kendi doktorumdan imza istedi kendi doktorumun olduğu hastaneye gittim doktorum doğuma girmişti dayanamadım eve döndüm nolur yardım edin aynı problemi yaşayıp üstesinden gelen var mı ?
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevap

0 oy
(930 puan)
Ben 12 Haftalıkken falan herhalde diş ağrısı diye gittim doktor bana diş etlerin enfeksiyon olmus onun ağrısı bu demişti. Kendi doktorumu aradim o da antibiyotik kullabilirsin dedi. Dis hekimi o sekilde yazdi bana. Ve dis ipi kullanmami önerdi. Kullanıyorum hala bile dis etlerim kanar siser acir. Çünkü bebek kalsiyumu en cok dislerden cekiyomus. Bol bol peynir süt tüketmeye bak. Sen son trimesterde olduğun için bi kadin doğum doktoruna danis mutlaka
(176 puan)
Canım kalsiyumu dişten çekiyormuş diye bir şey yok yıllarca öyle bir laf atılmış ortaya, ben diş hekimi asistanıydım şuan çalışmıyorum, geçenlerde eski patronuma sordum öyle bir şey yok dedi kiii çok iyi bir diş hekimidir patronum çok güvenirim ona.
-Reklam-
0 oy
(140 puan)
Ben çok yaşıyorum bunu . Etler şişti bende de önce sirkeli su ile güzelce bekleterek ağzını çalkala tükür. Sonra dışını fircala hafif hafif masaj yapar gibi kanicaklar onlar hemen .sonra tekrar sirkeli su ile gargara yap. Ama hepsinden önce bı parol at sonra dene bunu. Benimki şiddetliydi 1 saat arayla yaptım 1 günde sadece 1 parol içtim gece uyumadan önce de 1 tane içmek zorunda kalmıştım . Kanadikca iltihabı çıkıyor sirkeli suda yarayı yatıştırıyor.baska çözüm yok etki etmiyor malesef.1 günde geçti ama uyandım iyiydi
0 oy
Ilık suya bol tuz atıp gargara yapın iltihabı öldürüyor tuzlu su günde 6-7 kere tekrarlayın geçmiş olsun
0 oy
(176 puan)
Canım bu tarz durumlarda antibiyotik önerilir genelde ama doktoruna mutlaka sor ara nereye gidiyorsan gerekirse hastahaneyi ara diş zaten zor bi durum, yada doğal yoldan tuzlu su ile gargara yapabilirsin zarar geleceğini sanmıyorum belki az da olsa rahatlatır. Geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 407 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
24 Kasım 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Ltrh (15 puan) sordu

651,585 soru

3,429,568 cevap

4,262,159 yorum

184,161 üye

...