0 oy
1,069 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
kapalı
Covid aşısı oldunuz mu? Bu konuda doktorunuz ne dedi.
Gebelik haftası 30+4
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

26 Cevap

0 oy
(18 puan)
Merhaba bu tamamen sizin tercihiniz içiniz rahat ediyorsa olun 27 haftaligim 1 doz aşımı oldum bir sorun yaşamadım Şükür 2 Kasım da 2 dozum olucam maalesef bizler riski guruplarız doğum da hastanede yaticaz doktorlar gözle görülen kanıtsal bir yan etkisi olsaydı vurulmayin derdi  :)
-Reklam-
0 oy
(643 puan)
Ben en başından beri olmadım olmadım. 34 haftalık oldum doktorum ol dedi. Doğum yaparken maske takmicaksin. Hastanede vakit geciriceksin. Riski azaltalim dedi. Tek doz oldum. Ikinci doz doğumdan sonra olacak.
0 oy
(94 puan)
Gecen çarsamba oldum 36. Haftamda bingün sonra ağır grip oldum hala çekiyorum işte yaptırmak o yaptırmamamkmı hangisi mantıklı hala anlamıyorum ama baya hastalandım garip bi sekilde 
0 oy
(103 puan)
İki doz biontek oldum içim rahat.doktora sorduğunda sorumluluk almak isteyen yok kendi iç gudune kalmış bişey.ben oldum içim rahat sonra pişman olmaktansa önlem alın bence. Okadar ilaç yutuyirsunuz küçüklükten beri asi oluyorsunuz içeriğini biliyormuydunuz sanki.kulaktan dolma bilgilerle çocuğunuzu ve kendinizi riske atmayın derim.etrafimizda ki insanlar nedense çok bilmiş .bı hastalık çıktı ve bı sure sonra aşısı çıktı neden sorguluyorsunuz olun bence.Allaha bırakın dua edin .yeterli önlemi alin.yakinimda ve çevremde hamile olup kovit olan çok oldu ve bebeklerini göremeden vefat ettiler.yazik etmeyin kendinize ve yavruya
0 oy
(347 puan)
31. Haftada doktorumun önerisiyle biontech oldum. Bi sıkıntı yasamadım 34.haftamdayım su anda 
0 oy
(737 puan)
3 doz aşı oldum ve çok şükür dün kucağıma aldım oğlumu hersey yolunda biz çok iyiyiz. Darısı tüm anne ve bebeklerin başına İnş.

653,642 soru

3,437,652 cevap

4,271,019 yorum

184,705 üye

...