0 oy
387 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (566 puan)
arkadaşlar merhaba hamıle kalmadan öncede kronik kabızlıgım vardı..hamıle olunca dahada arttı...doktorum bekunıs ilaç ıcebılcegımı bebege bı zararı olmadıgını soyledı...1 2 sefer ıctım ama sonradan pişman oldum...ya bebege zarar verırdı doğumdan sonra kötü bıseyle karsılasırsam dıye..

Bekunıs kullanan oldumu bu donemde?
Gebelik haftası 22+2

3 Cevap

0 oy
(258 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bekarken bikere  kabiz oldum bekunis icmistim mahfetmisti beni agridan ne kalkabiliyordum ne oturabiliyordum cok kotuydu o gün. Tansiyonum bile düşmüştü gözüm kararmıştı bayilcaktm az daha. Acile gittik snra bana duphalac şurup verdi o da nasıl biseyse bana gaz yapti bu sefer de gaz sancisindan gidiyordum :))) Allah'ım şifa versin inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(599 puan)
Kuzucum bekunis ben hamile kalmadan önce kullanıyordum ağır bir ilaç aslında. Tüp bebek transfer donemimde de kabızlığım olmuştu. Bebeklerin bile kullanabildiği duphalac ilaç var şurup doktorum onu yazmisti onu kullandım. Hamile kalınca da onu kullandigimi söyledim yok kullanma tavsiye etmem hamile kaldıktan sonra dedi sadece magnezyum kullanalım dedi. Günde 3 kere içiyorum bazen sikisirsam magnezyumu. Bana transfer dönemi verdiği ilacı bile hamile iken vermedi geri. Bekunis bende de şüphe uyandırdı. Ama doktordan daha iyi bilemeyiz dimi vermişse zararı yoktur. Ama ağır ya hani. İstersen magosit magnezyum kullan bir de kurubaklagil ağırlıklı beslen. Ben bu basur başlangici anal fissur sebebi ile normal doğum bile yapamıyorum herşey normal gitse bile seni çok iyi anlıyorum kabızlık belaaa :(
0 oy
(19 puan)
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz .doktorum duphalac şurubu içemediğim için bu ilaç bitkisel diye verdi faydasını gördüm .

651,991 soru

3,431,159 cevap

4,263,890 yorum

184,276 üye

...