0 oy
310 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (65 puan)
Merhaba, 37.haftadayim çatı muayenesi için doktora gittim ama çok canım acıdı. Doktor bakamadı. Haftaya geldiğinde tekrar Deneriz dedi. Soğuk jelde kullandı ama içten çok canım yandı. Çatı muayenesinde bu kadar can acıması normal mi. Kontrol esnasında rahat duramadım resmen kivrandim. 
Gebelik haftası 37+2

5 Cevap

0 oy
(6,097 puan)

Düzenli ilişki öneriliyor çatı muayenesine yakın, uzun süredir kaslarınız pasif miydi :( Ben de korkuyorum bu arada :/

(65 puan)
Geceleri son 3 haftadır kasıklarimda kasılma durumları oluyor. Karnımda sertleşme mevcut. İri bebek olduğu içinde çok rahat hareket halinde değilim. Doktora sorduğumda yalancı sancılar olabilir dedi. 2 hafta önce insanım geldi. Henüz doğuma dair bir gelişme yok. Bazilarinda Nisan gelince doğumda başlıyormus, kişiden kişiye değişir dedi doktorum. Bu şekilde olunca da ilişki durumuna hiç girmedik. Benm kasılma ve zorlanmalarima bağlı olarak.
-Reklam-
0 oy
(411 puan)
Panik yapma rahat ol 
0 oy
(665 puan)
Valla canm yanlis anlasilmasin dedigim herkesin aci hassaiyeti farklidir tabii ki ama ben hic anlamiyorm zorlananlari bana yapti doktor huc hissete.dim bile hatta bana rahat ol sakin panik yapma falan dedi tamm dedim ve hic hissetmedim kafanizda buyutmeyin size tavsiyem 5 10 saniyelik bi islem sadece 
0 oy
(1,292 puan)
Ondan bende korkuyorum ama çoğu kişi kendini rahat bırakıp kasmazsan bir sorun olmaz diyor 
(65 puan)
Kasma durumu çok oldu bende de. Kendimi rahat bırakamadım bir türlü. Doktorda zorlamayalım haftaya yine geleceksin o zamana Deneriz dedi. Ama şimdiden haftaya bir daha mı aynı şey olacak sıkıntısı başladı bende.
(1,292 puan)
Eğer yine olmazsa doktor da zorlama yapmaz bence merak etmeyin ama normal doğumda açılma olup olmadığına yine aynı yöntemle bakıyorlarmış
(65 puan)
Sezaryen olmaasi konusunda kesin birsey söyleyemediğimiz sürece bu durum olacak anlaşılan. Bir şekilde kendimi hazırlamam lazm bu duruma o halde.
(1,292 puan)
Aynen maalesef bende de durum öyle eğer kendimi kasarsam doktoruna söyleyeceğim sezaryen olma ihtimali nedir diye
0 oy
(802 puan)
Bana bugün yaptı kastım kendimi ama hafif acıdı oyle dedikleri gibi değil ama bebek yukarda ve canim dar sezeryan dedi :(
(65 puan)
Bizde herhangi bir doğum yöntemi belirlemedik. Çocuğun gelişine bağlı olarak, nasıl sağlıklı dogacaksa öyle hareket edelim diye. Ama şuan normal doğuma karşı korkularım artıyor. Daha bir muayenede böyleysem normal doğumu nasıl yaparım diye. Kendimi kötü hissetmeye başladım hal böyle olunca.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 601 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
2 Mayıs Doğum kategorisinde Hilal269325 (60 puan) sordu
0 oy
2 cevap 179 göst.

651,553 soru

3,429,457 cevap

4,262,030 yorum

184,152 üye

...