0 oy
476 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (314 puan)

Merhaba,

Reglime 2 gun var.24unde olmustum.Bugun peceteye hafif bir kanamam geldi. Yerlesme kanamasi olabilir mi sizce. Baska bir belirtim yok :(

5 Cevap

0 oy

Gebeliğiniz kesinmi. Yerleşme kanaması herkzde olmuyo. 

(314 puan)
Yok degil test yapamadım. 2.kimyasal gebeligin ardindan cesaretim yok. Erken geldi diye şüphe ettim sadece
Ama test yapmanz lazm.. hayal kırıklığı canınızı yakablir. Kan testi yaptrn boş yere ümitlenmeyin. Çok iyi blirm o duyguyu.
-Reklam-
0 oy
(1,260 puan)

Reglin geliyor olabilir cnm gebelik yoksa henüz emin değilsin anladigim kadariyla

(314 puan)
Iki kez kimyasal gebelik gecirdim. Korkumdan artik test yapamıyorum inanin kalbim dayanmiyor. Erken bi kan gelince suphelendim sadece.
(1,260 puan)
Ne diyim cnm Allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebis
0 oy
(99 puan)

Bende de regl dönemimde lekelenme oldu ama belirtilerim vardi. Mesela goguslerim sizliyordu. Zaten lekelenmeden sonra regl olmadım ama bekledim normal regl donemimin geçmesini sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim.

(314 puan)
Cesaretim yok test yapmaya. Su donem.baya yipratti.2 kimyasal.gebelik hayal kirikligi... insallah gerisi gelmez kanamanin.
(99 puan)
Uzmeyin kendinizi inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Rabbim gönlünüze göre versin. Bende de 9.hafta takıntısı var geçen sene 9.haftada bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. Şuan 9.haftayi sağ salim atlatmak istiyorum inşallah  Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
0 oy
(1,142 puan)

Bende kesin olcam diye  ped takmıştım önlem amaçlı. Bi nokta siyah kan gelmşti.  En büyük şüphem oydu zaten :)

Demem o ki yerleşme kanamas iyi bi şüphe. 

0 oy
(318 puan)

İnşallah bebis vardır canım bende yerleşme kanaması olmadı sadece ba dönmesi ve ateş basmasindan bildim bide adetimi 20 boyunca bekledim snede bekle bi iki güne olmazsan kan testi yap kesin bir sonuca ulasirsin

669,602 soru

3,503,864 cevap

4,359,009 yorum

188,744 üye

...