0 oy
466 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (643 puan)
Merhaba,

Normal doğum olarak devam ediyor herşeyim. Epidural normal istiyorum. Doktora sormayı unuttum. Epidural takıldıktan sonra ayağa kalkabiliyormusunuz ? Yani açılma hızlı devam etsin diye yürüyebiliyormuyuz? Bilgi verirseniz sevinirim. Süreci tam olarak bilmiyorum..
Gebelik haftası 35+3

3 Cevap

0 oy
(488 puan)
Evet kalkabiliyorsun bacaklarda hissizlik olmuyor 
(643 puan)
Ay hayırlısıyla inşallah o günlere az kaldı. :) epidural taktiririm diye düşünüyorum dayanamazsam. Allah bir avazda kurtarsın hepimizi..
-Reklam-
0 oy
(394 puan)
Kalabiliyorsun ben hiç uyuşukluk hissetmedim bacaklarımda 
(643 puan)
Insallah bendede öyle olur. Rahatmiydi peki ?
(394 puan)
Ben zorlanmadım rahattı acılmam çok iyiydi ama
0 oy
(21 puan)
Kalkabilirsin yazanlar olmuş ama ben kalkamamıştım bacaklarım taş gibi olmuştu hiçbirşey hissetmemiştim.  Hatta doğum sonrasında artık hareket edebilmeme rağmen hemşire hemen kalkma epidurallisin düşebilirsin demişti tekerlekli sandalyeyle odaya geçirmişlerdi ‍♀️
(643 puan)
Ağrın oldumu peki hiç birşey hissetmemek için değilde ağrım hafiflesin istediğim için taktırmak istiyorum. Rahatmiydi peki?
(21 puan)
Epidurali yaptıklarında ağrılarım bir anda sıfıra indi hiç ağrı hissetmedim . Bazı kişiler çok hafif hissediyormuş sanırım. Hatta sıfır olduğu için doğum anında ikinamadim ve malesef bebeğim vakumla çekildi.  Ama birşey olmadi şükür.  Bu ilk doğumumdu kızım su an 4 yaşında sağlığı da gayet iyi bi sıkıntı yaşamadık. Doğum sonra si da belim ve başım ağrıdı çok fazla. Bir-kac güne geçti.

652,050 soru

3,431,401 cevap

4,264,177 yorum

184,292 üye

...