0 oy
497 göst.
Doğum kategorisinde (44 puan)
Merhaba, şuan 34+4 'üm. 3 gün önce doktora gittim nst de karın sertleşmesi çıktı progestan fitil kullanmaya başladım geceleri 1 tane. Bugün kasıklarım ve belimde ağrı var. 3 kere üst üste de kasığım kasildi gibi bisey oldu. Ayrıca vajinama da arada ağrı giriyor yatar pozisyondan kalkarken özellikle  Yarına kadar geçmezse doktora gideceğim. Ama sizce bunlar yalancı doğum sancısı mı? Ya da erken doğum belirtisi mi? 
Gebelik haftası 34+4

2 Cevap

0 oy
(515 puan)
Sancı çıktı mı nst de cm nedem kasiliyormus ? Bence yalanck sancjdjr ama süresine ve aradaki düzeni takip et
(44 puan)
Ultrasonda hiçbişey çıkmadı nst de 15dk da 2 kere karın sertleşmesi çıkmış dedi doktor haftaya tekrar kontrole gel dedi.  Takip ettiğimde düzensizdi bakalım şuan daha iyi azaldı gibi
(515 puan)
Dinlen bolca cnm :) son zamanlar zaten sürekli ağrılı sizili geciyor. Rabbim vaktinde sağlıklı sıhhatli kavuştursun insallah
(44 puan)
Amiin inşallah canım hepimizin:)
-Reklam-
0 oy
(220 puan)
Bence geçsede geçmesede doktora git canım kasılma hissettiysen sancı olma ihtimali çok yüksek eğer sancıysa serum falan takıp durdururlar. Doğum sancısı olduğunu sanmıyorum çünkü doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir ama yinede doktora git. 
(44 puan)
Düzenli değil sanırım. Evet ben yine de gideyim içim rahat etsin
(220 puan)
Bende yaşadım aynısını kasılma hissedip hastahaneye gittim 35 haftalıktı sancım çıktı hemen serum takıp durdurdular 5 gün daha içerde tutabildiler sonra açılma olmaya başlayınca doktor riske atamam deyip sezeryan yaptı benimki ters geliyordu ama sezeryan olma sebebim o sancı erken gelince sezeryan yapmıyolar içiniz rahat olsun o konuda :)
(44 puan)
Doğduktan sonra her sey yolunda olmuştur umarım :)  bakalım ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

İlgili bir soru bulunamadı

652,075 soru

3,431,511 cevap

4,264,302 yorum

184,298 üye

...