0 oy
180 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (216 puan)
Kızlar 7 haftalık gebeyim ani kalkarken yada sağa sola dönerken kasık bölümüne ani bir batma oluyor iğne batar gibi bunu yaşayan varmı normal mi acaba
Gebelik haftası 7.

4 Cevap

0 oy
(20 puan)
bende 7+5 günlük hamileyim aynı sorun bendede oluyo diger 2gebeligimde olduğunu hatirlamiorum
(216 puan)
Bu sorun tek bende var sanıyordum normal o zmn
-Reklam-
0 oy
(842 puan)
Bende 7 haftalik gebeyim ayni dertten muzdaribim canim. Hele ki hapşurunca canimdan can gidiyor sanki
0 oy
(506 puan)
Şiddetli olmasa da İlk üç ay böyle sürekli bi sancı veya ağrı oluyo canım. Hamilelik belirtileri başlıyo artık. Adet görmediğimiz için kasıklarda karında belde oluyo . Sonra düzeliyor. :) Özellikle İlk zamanlar oluyo ama İlk üç aydan sonra düzeliyo.
(216 puan)
Insallah dediğin gibi olur
(506 puan)
Sağlıkla olur inşallah canım. Kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok :)
(20 puan)
inşallah korkuyo insan
(216 puan)
Kanama değilde arada böyle akıntı rengi açık kahverengimsi geliyor normal mi
(506 puan)
Kahverengi akıntı kırmızı kadar tehlikeli değil aslında. Eskiden olmuş bir kanamanın içinde kalmış kısmı sonrdan sızıntı şeklinde gelebiliyo. Ama yine de aralıklarla oluyorsa dikkat et bence  çünkü İlk üç ay iyi değil canım.  Ben 9. Haftada oldu kahverengi bir akıntı gittim hiçbişey yoktu. Ama 13 te yine oldu. Bir iki gün aralıklarla az az geldi. Gittim rahimde az bi damla kadar kanama var dedi. Çok Tehlikeli değil ama yine de ilaç kullanmak gerekir. Bazen eşinle birliktelik yaşadıysan bir iki gün sonrasında öyle hafif bir kahverengi lekelenme olabiliyor. Onu da takip et. Doktoruna söylersin kontrolde. :)
(216 puan)
Evet evet eşimle beraber olduktan sonrada oldu hatta korkmaya başlamıştım acaba dusukmu oluyor eşimle ilişkiye girdim diye
(506 puan)
Yok canım düşük olmuyor ama dikkat etmen lazım. Doktora söyle. Bazen doktorlar ilk üç ay için yasaklayabiliyor. Yasaklamazsa da Birliktelikte sarsılmama ya dikkat et ve aralıklarını uzat. Dört günde bir ya da haftada bir değil de on günde bire veya iki haftada bir e uzat. Ben öyle yaptım. Zaten sonraki üç ay yani ikinici tremester bayağı rahatlıyorsun.
(216 puan)
Bu hafta iki gün arayla ilişkide bulunmustu sorun olmaz degilmi doktor herhangi bir sorun yok dedi yasak koymadi
(506 puan)
Doktor bişey dememişse sıkıntı yoktur canım. Ama yine de dediğim gibi eğer sıkıntı yaşıyorsan ilk üç ay Hiç olmazsa aralıkları uzatın. :)
(216 puan)
Cok teşekkür ediyorum cevabınız icin
0 oy
(254 puan)
Canım bence normal 16+4 günlügüz oluşumla bende de oluyor yatanda veya hapşıran da bi anda saplanıyor sanki insallah geçer sizin haftalardan hala bu zamana kadar oluyor arada benim dikkatli falan olmadığımda ani haraket ettigimde falan ne zaman gecer onuda bilmiyorum :)
(216 puan)
Insallah kazasiz belasiz atlassam su 3 ayi her an aklimda düşük riski korkusu var
(254 puan)
Yok korkma canım kanama felan olmadığı sürece bu ağrılar normal vücut alışıyor sonuçta ağır kaldırma yükseğe uzanma böyle şeylere dikkat et allahın izniyle geçer bu zamanlar beni de senin haftalarında hiç geçmeyecek gibi hissediyordum zaman diyordum bi 4 aylık olsa şimdi de nasıl geçti zaman anlamıyorum tadını çıkarmaya bak annesi içinde minik bir mucize büyüyor :)
(216 puan)
Ay çok teşekkür ederim içimi nasil rahatlattı Allah razı olsun
(254 puan)
Amin canım :) sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 255 göst.
9 Temmuz 2023 Doğum kategorisinde Meleni (1,624 puan) sordu
0 oy
3 cevap 165 göst.

651,109 soru

3,427,660 cevap

4,260,222 yorum

184,032 üye

...