0 oy
280 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (548 puan)
Kızlar mide bulantısından yiyemiyom doğru düzgün bişey bu milletin akıl vermesinden bıktım bol bol su iç yoğurt ye iyi beslen bebek gelişmez cılız doğar sizene yani ben sanki bilmiyor muyum yemesini sizede diyorlar mı öyle 
Gebelik haftası 14+5

9 Cevap

0 oy
(269 puan)
Doktoruna söylesene bulantı ilacı yazsın. Ben prilam dr ile ayaktayım İnanki 
-Reklam-
0 oy
(59 puan)
Canım bende 15 haftalığım prilam ile ayakta duruyorum aylardır doktora söyle yazsın sana da
0 oy
(14 puan)
Ayy demezlermi yaa bende öyleyim hiç birşey yiyemiyorum her kafadan ayrı bi ses çıkıyor şu an covid olduğum için doktorada gidemiyorum karantina süremin bitmesini bekliyorum.
0 oy
(3,802 puan)
Canım ben de aynı öyleydim 6 ayım bitmek üzere yeni başladım yemeye içmeye inanki 12 13 kilo verdim.her gittiğimde de bebeğin gelişimi gayet güzel dediler çok şükür sağlıklı olsunlarda zayıf doğmalari çokta dert değil bence bazen insan kendini yırtıyo aman sağlıklı besleniyim bebek iyi olsunn diye ama.bakiyosun en zayıf bebeklerde o uğrasılan bebekler oluyo oluruna bırakmak lazım böyle şeyleri kimseye dinleme rahatına bak yemek.istedigini ye istemiyosan yeme bu kadar basit yani ..
0 oy
(405 puan)
Canım ben ilk dört ay neredeyse hiçbir şey yemedim, sekiz kilo verdim ama bebeğin gelişiminde bir sorun yok dedi doktorlar o süreçte. Senden alacağını alıyor dedi. Vitamin ilaçlarımı kullandım tabi. 4. Aydan sonra verdiklerimi aldım. Hamile kaldığım kiloyu bir iki kilo geçtim. Yani demek istediğim doktor bebeğin gelişimi ile ilgili olumsuz bir şey demiyorsa endişe etmeyin ama zor tabi Allah yardımcınız olsun. 
0 oy
(3,764 puan)
Bebek de bir organizma ve doğadaki tüm organizmalar varlığını sürdürmek için programlı. Yeseniz de yemeseniz de bebek varlığını sürdürecek sizin depolardan. Zayıf ve güçsüz düşecek olan sizsiniz. 
0 oy
(214 puan)
Ayy sorma bana da diyorlardı çok sinir oluyordum sanki zevkinden yemiyorsun bulantım çok doğal olarak yiyemiyorum baktım laf yetistiremiyorum tamam demeye başladım doktor gelişimi iyi diyorsa sorun yoktur 18. Haftaya kadar bulantılarla baş edememiştim sonra yavaş yavaş geçti 
0 oy
(906 puan)
Milletin dediklerine niye takiliyosunuz ki bosvermek gibi bı seçenek var bana neler demediler ki üçüz oldugu için daha bı dilli olduular degdide zaten nazarlari gözleri ciksinnda yapicak bişey de yok haftan gereğince o bulantılar olucak kusmalarin olucak yiyemiyceksin ama çubuk kreker falan yatagininn başında bulundur en azından tatminn eder miydenj 
0 oy
(1,141 puan)
Hiç korkma ilk aylarda ben de öyleydim. Günlerce leblebi yedim , karpuz yedim, çubuk kraker yedim. Yalnızca onlarla beslendim düşün. Bebek gayet sağlıklı. Doktora sordum sağlıklı hiçbir şey yiyemiyorum ben dedim , hiç korkma ilk 3-4 ay zaten sendeki vitamini vs çeker dışardan almasan da hiçbir şey olmaz dedi. Milletin lafına bakma , Allah can verince yolunu buluyor :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 112 göst.
16 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esra Tfn (4 puan) sordu
0 oy
6 cevap 161 göst.

651,886 soru

3,430,672 cevap

4,263,312 yorum

184,245 üye

...