0 oy
310 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (193 puan)
kapalı
Detaylı ultrason hakkında bir bilgim yoktu, doktorun 24 . Haftadaki herseyine ultrason ile bakması sanmıştım ben , o hafta Dr herseyine baktığını başka biseye gerek olmadığını söylemişti fakat  şu an 30. Haftamdayim ve radyoloji ya da periontoliji uzmanının Detaylı ultrason yapıp baktığını yeni öğrendim.  

Su an Detaylı ultrason için çok mu geç,  baktirmadigum için korkmalı miyim , ya da baktıkları zaman sorun gördüklerinde müdahale edebiliyorlarmiydi? Çok endişeliyim 
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

+1 oy
(554 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
30.hafta bebek buyudugu için geç, ama anladığım kadarıyla doktorunuzun kullandığı cihazda perınatologların kullandıklarından bakmış her seyine eğer bir sorun görse perinatolojiye yollardı görmemiş ki yollamamış. Peronatologlarda ultrasonda bakıyor neticede, boşuna stres yapmayın. 
-Reklam-
+1 oy
(614 puan)
Daha detaylı ultrason  olmaz ama takılma buna zaten 30 hafta ya gelmişsin.  Az kalmış  doğuma bunun stresine girme . Detaylı ultrason tek tek bebegin bütün ölçümlerinin  yapılması demek 20 25 dakika falan suruyo . Rutin gebeliklerde tamamıyla önlem amaçlı özel hastahaneler yapıyor. Beni..gittiğim hastahanede 850 tl mesela Devlette bir sorun varsa başından bari o zaman periontoliji uzmanına yönlendiriliyor. Yani bu kadar takılacak birsey yok sakin ol. 

649,364 soru

3,421,004 cevap

4,252,671 yorum

183,527 üye

...