0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)
Selam anneler 39+1 gunluguz ve bugün gece boyu vajina ağrısından uyuyamadım.. yani böyle sanki rahim den aşağı vajina çıkışına kadar bir ağrı, sizlama oldu ve  resmen uyumama engel oldu ya..boyle bisi yaşayan var mı, bedir sizce bu ağrı..dun doktora da gitmiştim bebekle ilgili bi sıkıntı yoktu ..3 gün önce de nisanim gelmsiti..hersey yolunda gibi..açıklığa da bakilmadi gerek yok diye ..daha hiç alttan bakilmadi da diyebilirim ..

1 cevap

0 oy
(2,768 puan)
Niye bakılmadi ki çatiniz musaitmi nerden biliyorlar bakmadan çok şaşırdım bide vajinadaki ağrı uzun sürüyorsa açılma oluyor bazı insanlarda
(124 puan)
Banu ciftici Dr dan dinlemiştim.. cati muayenesini cok önemli bulmuyorlarmis zaten dogum vakti olduğunda el atılıyor o zaman gerçekten hiç sans yoksa bekletmiyoruz ama normal doğum istiyorsa biz ona bir şans veriyoruz cubku bebeğin kafatası kemikleri daha yumuşak olduğu için birbir e geçip oradan çıkma kapasitesine sahip bir şekilde doguyorlar..açıkçası hem bebegim cok kilolu değil.. hemde bir al dogum yapacağıma inanıyorum ve istiyorum ins da olur..benim tercihimdi yani cati muayenesi olmamak.ama bebek iri olsa vs yaptirirdim tabi..risk tehlikesi olan şeylerde ihmale bırakmamak gerek ,acizane düşüncelerim bpyle :)
(124 puan)
Normal doğum düşünüyorum yani ben ,yazım hatası olmuş anlasilmayabilir:)
(2,768 puan)
İnşallah olur o zaman canim hakkinda hayırlısı olsun
(124 puan)
Amin teşekkür ederim :)
(347 puan)
Öyle cnm benimde catim dar gibi demişti doktorum muayene ettiğinde ama sezeryan taraftari bı doktor değildi saolsun. Sancım başladığında alttanda muayene ediyorlar yaa ozmn normal doğuma müsait dediler çok şükür kızımı normal doğurdum bencede o an belli oluyor aslında bebeğe de bakıyorlar tabi ona göre şekilleniyor doğum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 301 göst.
+1 oy
3 cevap 120 göst.

653,577 soru

3,437,415 cevap

4,270,814 yorum

184,692 üye

...