0 oy
1,407 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29,966 puan)

Bu mübarek günün öncelikle siz değerli üyelerimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini cenab-i hakk'tan niyaz ederim. 

Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine siz anne adayların bebeğini sağlıklı sıhhatli şekilde dünyaya getirmeyi, vatana,millete,anneye ve babaya hayırlı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah. 

Yönetim ekibi olarak Mevlid kandilinizi kutlar hayırlı kandiller dileriz.

(Dua paylaşımlarımızı bu soru altında yapabiliriz)

71 Cevap

+10 oy
(4,314 puan)

Kandiliniz mubarek olsun hepimizn bebisleri saglikla dunyaya gelsin , Allah olmayanlara da nasip etsin, olan evlatlar sağlikla büyüsun insallah :)

-Reklam-
+9 oy
(1,094 puan)

Hepimizin kandili mübarek olsun canlarım  Burda güzel zaman geçirip kafamızı dağıtmamıza yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bir aile gibi görüyorum burayı. Bütün sıkıntılardan uzaklaşmamızı sağlıyor. Hepiniz iyiki varsınız..

+7 oy
(50 puan)

Bütün ıslam aleminin mevlut kandili mübarek olsun rabbim bugunlerimizi dolu dolu dua ile gonullerimizi zenginlestirmeyi nasip etsin insallah dualarda buluşmak dilegigle HAYIRLI KANDILLER

+6 oy

oncelikle mevlid kandiliniz mubarwk olsun hanimlar. benim ricam var hamile olan tum anneler anne olmak isteyen tum bayanlarimiz icin dua etsim rabbim kabul etsin.

+6 oy
(44 puan)

Amin amin inşallah hayırlısıyla bu mübarek gün hatrına hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza olmayanlarada Rabbim tattırsın bu duyguyu amin amin amin:)

+6 oy
(2,563 puan)

Aminnnn. 

Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva borclulara eda versin inşaallah. Hamile arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklamayi nasip etsin. Acılarını göstermesin hep mutlu eylesin ayaklarına taş degdirmesin. Butun muslumanlari Cehennem atesinden cehennem azabından kabir azabindan uzak eylesin .peygamberimize komşu eylesin .Rabbim ölmüşlerimize merhamet etsin günahlarini affetsin. Bizleri de affetsin. Salih kullarindan eylesin. 

Hepinziin kandili mübarek olsun ❣️

(827 puan)
Amin cnm duan cok guzel hayırlı kandiller
+5 oy
(559 puan)

Amin ALLAH razı olsun sizlerinde kandili mübarek olsun inşallah

+5 oy
(1,060 puan)

Kandilimiz mübarek olsun. Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş. Inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim bizi affedilenlerden eylesin ❤

+4 oy
(707 puan)

Sağol admin tun musluman aleminin kandili mübarek olsun. Sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi. Herkesin gönlünden geçen neyse Allah onu nasip etsin inşallah. Hayırlı kandiller hepinize canlar :))

+4 oy
(1,202 puan)

Hepimizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim kimsenin kucagini bos koyma kimseyi evlat acisiyla sinama  yavrularimizi bize bagisla onlari sag salim kucagimiza almayi vatana millete annesine babasina hayirli evlat olmayi nasip etsin amin dualarimizin kabul olmasi  dilegimle ❤

+4 oy
(1,638 puan)

Kandilimiz mübarek olsun. Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş. Inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim bizi affedilenlerden eylesin bütün dualarımız kabul olsun 

(369 puan)
Amin canım. Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım
+3 oy

Amin hayirli kandiller sevgili admin ve hamis arkadaslar❤

+3 oy
(967 puan)

Cumleten hayırlı kandiller ❤ Guzel anneler ❤

+3 oy
(583 puan)

Aminnnn hayirli kandiller...

+3 oy
(435 puan)

Çok Sagolun sizinde ve burdaki diğer arkadaslariminda kandili mübarek olsun.

(:

+3 oy
(230 puan)

Amin inşallah. Cümleten hayırlı kandillerimiz olsun ❤️

+3 oy
(41 puan)

Hepimizin mübarek olsun inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sag salim dünyaya getirmek nasip etsin 

+3 oy
(599 puan)

Mevlid kandilimiz mübarek olsun Rabbim evlat acısı yaşatmasın 

+3 oy
(2,300 puan)

Mevlid kandilimiz mübarek olsun tüm Anne ve Anne adayları bu mubarek gunde Dualarınız kabul olsun.Amin..

+3 oy
(507 puan)

Tüm anne ve anne adayları nin mevlid kandili mübarek olsun. Rabbim kimse ye evlad derdi  vermesin . Evlat bekleyen herkes saglikla kucağna alirlar. Olmayanlara da Allah nasip edsin inşallah. Herkese kolay doğumlar nasip edsin.  ,

647,920 soru

3,415,627 cevap

4,246,104 yorum

183,139 üye

...