0 oy
1,428 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (802 puan)
Sexeryan sonrası karnınızı mi sıkıyorlar neden acaba sivi geliyor mu diye mi kontrol ediyorlar 
Gebelik haftası 39

33 Cevap

0 oy
(473 puan)
Sezeryan oldum ama.hic bana oyle yapilmadi ne sıkma olayı ne de kum torbası 
-Reklam-
0 oy
(220 puan)
Sıkma değil canım doğum esnasında içini temizliyorlar orası ayrı birde odaya alındığın zaman içinde kalan kan pislikte dışarı çıksın diye hemşire karnına bastırıyor ama öyle can yakıcak tarzda değil bilmiyorum belki herkese yapılmıyo dur ama bende böyle oldu canımda o anlık bi hıııggg yaptım sadece birden bastırınca :D
0 oy
(2,627 puan)
Canim kan akisi olsun icerde birikmesin diye yapiyorlar 

Eskiden kum torbasi koyarlarmis bazilarina bastiriyorlar.

Bana bastirmadilar ebe iki tane  buyuk serum koydu(kum torbasi mantigi)

Bunlar sana emanet ben burdan serumum bittimce alcam dedi:)) ama uyusuk oldugu icin hic bi aci hissetmedim kuzum
0 oy
Doğumdan sonra odaya kontrole gelen hemşire bi iki defa eliyle bastırdı baktı ama dikişler bakıyo kanamanın yoğunluğuna bakıyor galiba bende anlam veremiştim o zamanlar yavrundan başka bisi düşünmüyorsun ki o sırada kim ne yaparsa yapsın umrunda olmuyor :)
0 oy
(268 puan)
Sezeryan sonrası doktorum belirli aralıklarla gelip karnımı bastırıyordu, sebebi ise içeride kalan kan varsa kolay atılsın diye. Çok acı veriyordu ama dayandım. 
0 oy
(227 puan)
Ben sezeryen olsum öyle bişey olmadı yani sıksa dikiş patlar yani 
0 oy
(546 puan)
Ben özelde yaptım kanama kontrolü için bastırmışlardı  çok da zor bişey degil
0 oy
(411 puan)
Karnına eliyle hafif bastırıyor rahimden tazyikli aşırı kanama varmı diye varsa vajinadan kanama oluyor onu kontrol ediyor mecbur 
0 oy
(148 puan)
Ilk doğumu mu devlette yaptım doğumdan sonra 20 dk da bir hemşire gelip karnımı bastırdı anestezinin etkisi mi geçti nedendir bilmem canımdan can gitti. Hemşire gelmesin diye dua ediyordum. Böyle bir acı böyle bir ağrı yok. Şimdi 2. Doğumum olacak allahin izniyle özelde öyle bişey yaparlarsa yaptırmayacağım. Çünkü kime sorsam bize öyle bir bası uygulanmadı diyorlar. Demekki çok önemli bişey değil yaptıkları işlem.
0 oy
(859 puan)
Odaya gelince karnımı bastırdılar 2 sefer icimde kalan pis kanlar cıksın diyeymiş 
0 oy
(396 puan)
Sıkma diye bahsettiğiniz karnına bastırma sanırım.  Evet sezeryan sonrasi 3 4 defa ara ara gelip karşınıza bastiriyorlar ki rahim içerisindeki kalan kan çıksın. 
0 oy
(149 puan)
Üçüncü dogumumda sezeryandan  hemen odama almadılar kanamam fazlaydı  yoğun bakımda beklettiler gelip gidip karnıma bastılar içeride kalan kana baktılar yaklaşık beş saat kaldım düzelince odama aldılar o zaman içinde hemşireler bebeğimi getirip emzirtiler 3 defa eskiden kum torbası koyarlardı şimdi varmı bilmiyorum pis kanı vücuttan atmak için yardımcı oluyor.
0 oy
(2,390 puan)
Sikma degil de hemsire 2 defa gelip gobegimin ustunden bastirdi bende cok acidigi icin neden yapiyorsjnuz dedim. Kanın ne kadar geldigine bakiyoruz dedi yani eger cok veya az gelirse tekrar ameliyata almak durumunda kaliyiruz dedi. Cok şükür bi sikinti yasamadim ben aciyor evet ama 2 defa anca bastiriyor anlik bi aci sagligim icinse neden hayir diyeyim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
19 cevap 1,675 göst.
25 Mart Doğum kategorisinde Annemannem (655 puan) sordu
0 oy
2 cevap 547 göst.
3 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 21Bahar (271 puan) sordu
0 oy
6 cevap 583 göst.

651,623 soru

3,429,748 cevap

4,262,352 yorum

184,168 üye

...