0 oy
112 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1,292 puan)
Bunun dışında baska ne almak lazım bir de ateş ölçer aldım sadece henüz burun aspiratörü falan almadım gerek oluyor mu acaba ve Baska önereceğiniz bir ürün. Teşekkürler
Gebelik haftası 33

1 cevap

+1 oy
(396 puan)
Koltuk altı atesolcer istiyorlar hastanede. Aspiratör ben almadım.  Ama serum alabilirsiniz burnunu açmak için. Hatta hastaneyede götürün.  Çünkü bebek doğunca burnu tıkalı olabiliyor.  Sezeryan olacaksanız depend ped alın mutlaka. Bebek için alt acma bezi alın.  Eldiven ve şapka mutlaka olsun. Lansinoh göğüs ucu kremi ve yanınıza çay kaşığı da götürün.  Bir de kayısı hoşafı yanınızda olsun ki ilk wc ye çıkarken rahat edersiniz.
(1,292 puan)
Çok teşekkür ederim ateş ölçeri de götüreyim o zaman almıştım koltuk altı olanından. Alt açma bezi olarak bana hediye gelmişti ama kullan at olandan değil onu götürürüm o zaman çok teşekkür ederim diğerlerini aldım göğüs ucu kremini simdiden kullanın diyorlar öyle yapıyorum.
(396 puan)
Sezeryan doğum olacaksa kullan at alt acma bezi alın çünkü ilk saatlerde fazla kanama olursa hastaneden verilen yetmiyor ben kendi altıma serdim onu . Göğüs ucu kremi hayat kurtarıcı oldu benin için iyi ki almışım.  Bir de çay kaşığı yanınıza alın basta bebek emmekte zorlanıyor. Kan şekeri düşmesin diye kaşıkla verirsiniz.
(1,292 puan)
Teşekkür ederim çantaya mutlaka koyacağım
(396 puan)
Rica ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

651,031 soru

3,427,284 cevap

4,259,822 yorum

184,003 üye

...