0 oy
361 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (106 puan)
İyi akşamlar kizlar 21 haftalık hamileyim 2 haftadır çok özür diliyorum rahimimin üst tarafı sol taraf çok kötü agriyo sol bacak la birleşen yere de vuruyo ağrısı oturup kalkarken dönerken yatakta dönerken felan aciyo idrar yolu enfeksiyonu vardı bitmişti acaba tekrarmi başladı diyorum oncce belirtisinde giriş yeri agriyodu şuan ise üstü ne yapsam nasıl geçer sizdede varmı böyle bişe 
Gebelik haftası 21+1

2 Cevap

0 oy
(451 puan)
Canim öyle bi ağrı bende de var doktorum bebek büyüdükçe baskı yapıyor ondan oluyor demişti şimdi de makat kısmım ağrıyor oturup kalkarken dönerken ama sabit yatarken bisey yok kontrole gidince soyliycem tekrar
(106 puan)
Amin cnm cokk aminnn
(27 puan)
Yuvarlana yuvarlana kalkiyoruz iste :) Tuvalete gidip gelene kadar kafamda kuş var gibi yürüyorum. Hepimize gecmis olsun. :)
(106 puan)
Çok acı verici bişi bu yaa krem filan da sürülmez deilmi
(27 puan)
Yookk kremle falan gececek bisey degil, yorulma.
(106 puan)
Ya cnm bişe sorcam sadece tek taraflimi agriyo bu zıkkım yoksa üst heryerimi çok merak ettim benimki sol taraf
-Reklam-
0 oy
(27 puan)
Ben de yaklaşık senin haftalarindan beri yasiyorum 33 haftaligim hala devam ediyor. Ben de doktoruma sordum normal dedi, cevremdekilere sormustum herkeste olmuyormus benim annemde de olmus o yuzden cok ustunde durmadim. Bebek agirlastikca bel,vajina ustu,kemik bir ton agriya sebep oluyor. Kisiden kisiye degisiyor olmali.
(106 puan)
Çok teşekkür ederim canım geccmiyo deilmi hiç doğuma kadar
(106 puan)
Ablacım bişe daha sorcam üstü ful mu agriyo bir taraflimi
(27 puan)
Benim full agriyor oradaki kemik, birseyle vurulmus da morarmis gibi, bazen tek tarafli da oluyor sanci oluyor agri oluyor.  Doktorun guzel muayene edip normal dediyse cok endiselenme ama bol bol dinlen,yük bindikce boyle devam edecek. Gunluk ev islerimi yaptigimda sanki dip kose temizlik yapmisim gibi agrilarim artiyor. Tek cozum dinlenmek,fazla yorulmamak. Cok yattigin zaman da olur, biraz dinlendikten sonra bir kisim isini görursun, sonra yine dinlenirsin. Anlatmak istedigim gun icinde dinlenme modunda olacaksin, biraz iş, bol dinlenme,biraz is. :):):) Ben cok yoruyordum kendimi, sebebi her ne kadar yurumem olmasa da sonuc olarak erken dogum tehdidiyle yatiyorum,cocugum fink atiyor icerde rahatina bakiyor:)
(106 puan)
Çok teşekkür ederim bilgilerin için idrar yolu enfeksiyonu varmıydi peki sende

İlgili sorular

649,305 soru

3,420,717 cevap

4,252,351 yorum

183,512 üye

...