0 oy
124 göst.
Doğum kategorisinde (21 puan)
Merhabalar. Kisaca kendimden bahsetmek istiyorum. Daha önceden 3 kimyasal gebelik geçirdim. Sonra gen testinde mutasyona uğrayan genlerim olduğunu öğrendim ve hamileligimi öğrendiğimden beri( yaklaşık 8 aydir) kan sulandırıcı (oksapar) kullanıyorum. 

Soruma gelince;

Şuan 39+4 deyim ve oğlum gelmiyor. Doktor istersen sezaryen ile alabiliriz dedi. Bu konuda tecrübeli anneler varsa yardım istiyorum. 

Sizce beklemelimiyim? Yoksa sezaryen olmalimiyim. Hiç acilmam ve sancim yok. Daha önce aynı benim gibi olan bir tanıdığın pıhtı atması sonucu 9 aylık bebeğini kaybettiğini duydum. Çok endişeliyim ve korkuyorum. 

1 cevap

0 oy
(212 puan)
Bende daha önce bir kürtaj geçirdim çok şükür rabbim nasip etti sezeryan oldum kan sulandırıcı da kullandım oksapar onun normal doğuma engel olmadığını söyledi doktorum stres telastan sezeryan oldum normal doğum sezeryanla doğum ne fark eder sen sağlıklı bebeğin sağlıklı olduktan sonra.. sezeryanla doğuran aynı stresi çekmiyor mu ayni mide bulantısıni aynı ağrıları yaşamıyor mu. Sezeryana karşı milletin bu kadar tepkili olmasına sinirleniyorum yoksa normal doğum elbetteki daha iyi. Ama bence strese giriyorsan kendine ve bebeğe zarar veriyorsa sezeryanda bir sakınca görmüyorum. Aklına kötü şeyler getirme Allah ne derse o olur ömür u veren Allah hep dua et çünkü birşeyin olacağı varsa onu engelleyemezsin güzel düşün güzel olsun Allah a teslim ol.vesveselere izin verme çünkü bizim başımıza Allah'ın yazdığından başka hiç bir şey gelmez 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,023 soru

3,427,245 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...