0 oy
848 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
kapalı

image

image

image

Merhabalar kızlar. Kaç haftadır isteye isteye güç bela bir fotoğraf aldım doktorda. Sürekli poz vermiyor verse vericem diyordu bu defa yine dedi annesi poz vermiyor dedi olsun hocam bir karaltı da olsa verin dedim :) bu resmi verdi.Sorum şunlar sizlere :

- 22+3 haftalık için normal görünüyor mu resim 

- Eşim yiye yiye Göbeğini şişirmişsin diye dalga geçiyor :) 63 ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum . Sizce gerçekten göbeği şiş mi duruyor doktor bişey demedi ama ne bileyim göbeği fazla mı :) 

- Bana kafası düzgün alnı açık geldi( yanılıyor muyum bilmem )  başka da bişey göremedim. Siz neler görüyorsunuz resimde yazsaniza lütfen ya çok heyecanlıyım :)


 Resim unutmuştum yükledim şimdi . Baştaki başı göbeği diye yazdığım belki karıştıran olur benim gibi dedim ben doktora göbeğini gösterip burası başı mı diye sormuştum :). Ortadaki resim yan çekilmiş ekranı yan çevirip bakın ona da. 

Gebelik haftası 22+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(385 puan)
Kız yazcaz da hani resim yokki
(385 puan)
Evet gördüm canım kız mı erkek mi sağlıkla gelsin bebisin insalla bir avazda doğur tam ultrasyonda belli olmuyo cnm anliyamdm
(65 puan)
Cinsiyeti kız. Evet ya pek belli değil inşallah 30. Haftamda renkli alicam onda belli olur herhalde
(84 puan)
Rabbim tamamını erdirsin inşallah sağlıkla teyzesi benimde kız ve geyet normal herşey
(65 puan)
Amin sizin de sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
(84 puan)
Âmin Hepimizin inşallah
-Reklam-
0 oy
Resim yüklememişsiniz
0 oy
(176 puan)
Fotoğrafı görür görmez dedim ki sırtını mı dönmüş hanımefendi diye ki cinsiyetini okumadım görmeden dedim bunu, bana öyle geldi sırtını dönmüş minnoş aaaayyy yerim be maşallah guzumm ❤ Heyecanın çooook normal, doktorun ne diyorsa en iyisini o bilir inşallah işinde tecrübeli iyi biridir :) Ben öyle içimden geldi yorum yapmak istedim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah arkadaşım :)
(176 puan)
Biz 30.haftamızdayız kuzucum kızım olacak inşallah Allah'ın izniyle ❤ Burcum yengeç :)
(65 puan)
Maşallah yolunuz bitmiş nerdeyse :)
Korona aşısı oldunuz mu peki
(176 puan)
Aynen aynen az kaldı hayırlısı ile inşallah sağ olun :)
Hayır aşı olmadım açıkçası olmayı da düşünmüyorum bebeğimi düşünüyorum ne olduğunu bilmediğim bir aşıya güvenemiyorum açıkçası. Yok antikor oluşur bilmem ne inanmıyorum bunlara herkes çok rahat konuşuyor benim içim rahat etmiyor bu konuda. Doğumdan sonra da emzirme dönemi olacak o zaman da niyetim yok, 1 sene önce corona olduk eşimle dilerim olmayız tekrar şükür çok dikkat ediyoruz ama olurda gelirse hastalık hafif atlatırız inşallah. Ki gelmesin inşallah doğuma az kaldı Rabbim korusun inşallah beni bizleri ❤
(65 puan)
Ben de sizin gibi düşünüyorum ben de hala olmadım aşı. Geçen gittiğimde doktora sordum ol dedi ama yine de olasım yok ne yapicam bilmiyorum. Önümüzdeki ay eşimin eğitimi var Antalya'da oraya gideceğiz otelde kalmamız gerekecek ne yapacağız otele alırlar mı aşısız onu da bilmiyorum. Eşim de olmak isteniyordu başlarda. Adalet bakanlığında görevli aşı olmak  zorunlu olunca oldu mecburen şimdi bana da ol diyor korkuyor bana bişey olur diye haberlerde falan hamileler korona olup ölüyor ya Allah korusun. Çok kararsızım ben de çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye o yüzden olmuyorum :(
(176 puan)
Otele isterseniz bi sorun hamileyim aşı olmadım test yaptırmam yeterli olur mu diye falan bilgi alabilirsiniz aslında, doktorlar ol der sonrasının sorumluluğunu alabilirler mi vicdanen? Geçenlerde de sağlık ocağı doktor hemşirem yüzüme bakıp diyor gebe hastalarımızdan kaybediyoruz diye sinir oldum denir mi öyle! Tabi ki dinlemedim karar benim kalben vicdanen olmak istemiyorum kıyamıyorum bebeğime bilmediğim bir şey, insanlar denek olmuş sanki, aşı etkili bir şey olmuş olsa 2 .3.doz olayı olmazdı sadece olunca güya hafif atlatıyorlar herkes bir değil, kim okuyorsa okusun bu yorumumu benim içim almıyor kabul etmiyor ki ya...
0 oy
(357 puan)
Bebek şuan gram kilo alımı 7 aylıkken belli oluyor kilo alman önemli ben zayıf olduğum halde başım gözüm dönüyor 2. Gebelik 60 la hamile haldim şuan 67 kiloyum bebeğimde 27 haftalık tam 1 kilo 
(65 puan)
16. Haftaya kadar aldığımız kiloların bebeğe bir faydasi yokmuş . Hemşire bana niye bu kadar hızlı gidiyorsun kilo almana gerek yok dedi ben de salmıştım kendimi bebek güçsüz kalmasın aman diye yiyordum. Ömrü hayatımda 69 kilo hiç olmadım gebelik boyunca her ay iki kilo almışım. Bundan sonra vitamin ağırlıklı beslenip fazla kilo almamaya dikkat edicem yediğimiz bazı şeylerin hamur işi gibi mesela bebeğe faydası yok kendimize alıyoruz o kiloyu. Senin bebek 1 kilo doğuma kadar da 2 kilo alsan iyi olmaz mı yani bebek şu an bir kilo olarak zayıf mı diyosun. Benim bebek şu an 380 gram galiba .
0 oy
(2,349 puan)
Bebekler öyle canm kolları bacakları bu dönemde daha kisa oldugu için hepsi boyle girunur ama ilerleyen aylarda dogacagi zamnki görünümüne ulasmaya basliyor boyu uzuyor karni inceliyor kollar bacaklar uzuyor yani senlik bise degil:))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 299 göst.
5 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Azram abla oluyor (406 puan) sordu
0 oy
6 cevap 189 göst.

651,700 soru

3,430,025 cevap

4,262,651 yorum

184,200 üye

...