0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (590 puan)
Kızlar bugüne kadar hicbir sorun yoktu.Bugun normal muayeneye gittim.Tansiyonum yuksek cikinca perinatolojiye gonderdi.Orda doktor dediki boyu 3 hafta geriden geliyor bacakları kisa dedi.Ya engellidir yada cücedir dedi.Boyle durumu yasayan var mı?
Gebelik haftası 35+3

2 Cevap

0 oy
O nasıl bir cevap ya.. böyle pat pat konuşan doktorlara gıcık oluyorum bazısı çok kırıcı söylüyor söylemek istediğini.. ben ilk defa duydum böyle bir şeyi başka bir doktora da git istersen acaba adet tarihi falan yanlış da onunla mi karıştırıyor bide anne baba boy ortalamasi ne
(590 puan)
2 farkli doktora gidiyordum devlet ve ozel bugune kadar hic boyle birsey yoktu.Bugun perinatoloji soyledi.Detayliyada girdim o zamanda yoktu.
İşte bende o yüzden dedim belki duruşu pozisyonu ile alakalı olabilir çünkü detayliya girmişsin
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Başka bir doktora daha görün canım. Daha önce ayrıntılı ultrason yaptırmismiydin orada çıkması gerekirdi. Yada kendi doktorun bu zamana kadar fark ederdi ultrason kağıdında bile yazar. FL Yazan kısimda hangi hafta ile uyumlu olduğu 
(590 puan)
Bugune kadar hep uyumluydu.Ayrintiliya girmistim yoktu boyle birsey.
(1,978 puan)
Bence başka bir doktora daha danış canım. Kesin emin ol genelde cucelikte Fl boyundaki kısalık son anda oluşmuyor diye biliyorum önceden beri gelişimin yavaş olması gerekiyor.
(590 puan)
Tesekkur ederim

İlgili bir soru bulunamadı

651,071 soru

3,427,467 cevap

4,259,994 yorum

184,019 üye

...