0 oy
228 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (3 puan)
Merhaba. Ben 6 haftalık gebeyim. Bazen çok ağlamaklı oluyorum bazen çok sinirli ve tahammülsüz. Bazen de daral geliyor içime sıkıntılar basıyor. Siz de yaşadınız mı bu durumlari
Gebelik haftası 6

3 Cevap

0 oy
(1,340 puan)
yaşadık canım evet ama sonradan anlıyosun ki aslında insan kendine engel olabilir şimdi yaşadıkların çok normal ama zaman geçtikçe bazıları bunu alışkanlık yapıyo sürekli aynı oluyo sana tavsiyem kendini du duruma alıştırma :) 
(3 puan)
Ne güzel yazmissiniz. Bende bir sorun yok o zaman sevindim.  Hem sırt ve bel ağrısı hem duygusal cökkünlük yordu biraz. Ama dediğiniz gibi insanın kendini frenlemesi lazım  gebeyim diye tüm duygular ortaya salinmamali. sadece nedeninin gebelik olduğu bilinmeli. Yoksa alışkanlık yapıyor belli ki.
(1,340 puan)
aynen öyle kuzum evet hamileyiz hepimiz ama hamileyiz diye karşımızdaki insanı üzmeye hakkımız yok diye düşünüyorum bende aynıydım eşimle etrafımdakilerle kavga ederdim trip atardım en ufak bişey de ağlardım ama baktım ki etrafımdaki insanların hiç bi suçu yok herşeyi hamileliğe bağlamışım farkında olmadan sonradan o davranışlarımdan vazgeçtikçe daha mutlu oldum bende etrafımdakilerde :)
(3 puan)
Evet ben de eşimle öyleyim. Adamcağızin da suratı düşüyor. Huzurumuz kaçmadan toparlicm insallah. Teşekkür ederim ☺️
(1,340 puan)
inşallah canım rica ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(170 puan)
Okumayı biliyosanız Kuran-ı Kerim okuyun namaz kılın çok iyi gelicektir
(3 puan)
Yarin iş dönüşünde ilk iş namaz kılmak olck. Haklısınız. Biraz ihmal ettim. Belki de ondan
0 oy
(16 puan)
yeniden gösterildi
Benimde o haftalarda başladı hala aynıyım. 10. Hafta oldu. Bazen okadar çok sinirli ve öfkeli oluyorum ki en küçük biseyi bile kabul edemiyorum. Surekli eşimle kavga eder oldum. Kriz geçiyorum resmen. Haftalık muhakkak Yusuf suresi, meryem suresi bakara suresi açıp dinliyorum. Ama içimdeki bu daralma kendime hakim olamıyorum. Hamilelik belki qma kendimi durduramıyorum. İnanın bende ne yapacağımı şaşırdım. Gülemiyorum. Ağlayasım geliyor sürekli. Anlayamıyorum kendimi hiç bisey gözüme gelmiyor yaaa

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 260 göst.
18 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Asenai (53 puan) sordu
0 oy
8 cevap 607 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 597 göst.
19 Mart 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Şekerparemm❤ (881 puan) sordu

653,966 soru

3,438,910 cevap

4,272,430 yorum

184,783 üye

...