0 oy
409 göst.
Doğum kategorisinde (64 puan)
Hanımlar merhaba. Sancaktepe bölge hastanesinde yakin zamanda  doğum yapmış olan varsa bana bilgi verebilir mı? Şuan hastane devlet hastanesi yoğunluğu ile resmen aynı durumda. Korkum şu ki bu kadar yoğunlukta yeteri kadar ilgileniliyor mu gece bebek için hemşire bulunabiliyor mu? Ve hangi doktoru önerirsiniz.? Bana en yakın hastane malesef sadece orası oldugu için 37.haftamda gideceğim fakat kime gideyim hiç bilmiyorum. Hastane konusunda tereddütüm oldukça fazla. Normal doğum yapma ihtimalim var şuan bebek o pozisyonda. Normal doğum için kadın bir doktor önerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 35+2

2 Cevap

0 oy
(157 puan)
Bende orda renkli ultrason fiyati sordum söylemedi ne kadar acaba
(236 puan)
Detaylı ultrason diyorsanız ben 3 hafta önce 500 TL'ye yaptırdım
(157 puan)
Evet detaylı.  Teşekkür ederim  nasıldı hangi doktor iyi yapıyor peki
(236 puan)
Radyoloji doktoru yapıyor ve efsane tatlı bir beyefendi
-Reklam-
0 oy
(236 puan)
Evet kalabalık benim evim hastaneye çok yakın olduğu için gidiyorum yavuz beye. Şuana kadar bir sıkıntisini görmedim hastanenin ama geceleri bir kadın doğum uzmanı yok kafamı karıştıran o. Haftaya gittiğimde sorucaktim 
(64 puan)
Öyle mi bide en önemlisi o. Bilhassa bir doktor için gitsem boşa gitmiş olucam yani. Hay allah iyice daral geldi bana ya. Az kaldı doğumuma da. Kendi doktorumuzu arasak gelmiyor mu ki eğer öğrenirseniz buraya yazar mısınız rica etsem. Benim gitmeme daha var oraya.
(236 puan)
Ben 1 saat önce midem rahatsizlandigi.icin aradım ve kadın doğum doktoru gece için asla yok zaten ana baba günü hergun gece doktor olmaması beni soğuttu. Şuan 6 aylık hamileyim hep yavuz beye gittim ama doktorumu değiştirdim çengelköy mediviaya aldım yeni bir doktor ve 7/24 pazar günleri dahil kadın doktoru varmış. Acil durumda bir hastanede gece doktor olmaz mı pes.
(236 puan)
Acil bir durumda devlet Hastanesi'ne gidin diyor operatör. Boşuna para akitmisim oraya valla
(157 puan)
Orda zorunlu sezeryan ne kadar acaba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 503 göst.
0 oy
2 cevap 346 göst.

648,922 soru

3,419,348 cevap

4,250,524 yorum

183,426 üye

...