0 oy
308 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
kapalı
14 haftalık anneler belirtileriniz neler acaba? Cinsiyet öğrenen var mı?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(991 puan)
Maalesef gebelikte halsizlik miğde bulantısı veya işte ekşi yiyorsan kız tatlı yiyorsan erkek gibi yenen şeyler belirti değil bağzı hamileler çok rahat atlatır bazıları çok ağır bünye ile alakalı hiç miğdem bulanmadı belim çok ağrıyor du sadece ablam belin ağrıyor ise kesin erkek gitme bile doktora yorulma cinsiyet için demişti güldüm geçtim ama tesadüf mü bilmeme 16 hafta da erkek dedi 22+3olduk halen erkek ilk aylar aşırı ekşi yedim özellikle üzüm goruğu tuz biber attım yedim kesin kız dediler hiç tatlıya aş ermiyor sun dediler önemli olan sağlıklı olması belirtiler cinsiyet belirlemez allahım sana bağışlasın sağsağlim gelir inşlh :) 
(38 puan)
Amin inşallah :-) siz de sağ salim kucağınıza alirsiniz İnşallah  benim kast ettiğim 14. Haftada neler yaşadınız di cinsiyet için bazı doktorlar söylüyor öğrenen var mı diye sormuştum. Yoksa ben de ekşi tatlı yemenin cinsiyetle alakalı olmadığını düşünüyorum :-)
(991 puan)
Maalesef bel ağrısı baş ağrısı bide kramp yoğun oldu o haftalar da bide hafif iştahsızlık devam etti ama miğde bulantım hiç yoktu hatta krapm yüzünden 15 haftadan beri magnezyum içiyorum :(
-Reklam-
0 oy
(88 puan)
Bnde 2 gün sonra 14 haftalık oluyorum bazen halsizlik oluyo sol tarafimda hissediyorum sertleşme oluyo sol tarafta olunca erkek sağ tarafta olunca kız olumus banada bı erkek dedi bı kız dedi ama net bişey söylemedi doktorum saglikli olsunda insallah
(38 puan)
İnşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alirsiniz. Ben de bu ara sık bel ağrısı yaşıyorum bir de goguslerimde ara ara ağrı hissediyorum çok belirti olmayınca genel sormak istedim.
(410 puan)
Bende 14 haftaligim hep solda hissediyorum
(410 puan)
Bel ağrım 3 gündür artti
0 oy
(984 puan)
Bende 14+5 im bel ağrım fazla oluyor mide bulantılarım hiç söylemiyorum 5.haftadan beri var bulantım onun dışında sol tarafta artık kıpırtı gibi birşeyler hissediyorum tatlı da çok yerim eksi de 11.haftada ikili test için gittiğimde tahminde bulundu doktor erkek ama kesin değil 15.16.haftada gel kesin söylerim dedi bu şekilde bende bekliyorum :)
0 oy
(616 puan)
yeniden gösterildi
14+3 de sigorta doktorum cinsiyetini sorunca bacaklarini actirmayi bir deneyelim dedi. Bebekte is birligi yapinca erkek oldugunu ogrendim. Halsizlik ve uyku hali hala devam ediyor :( 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
7 cevap 371 göst.
0 oy
1 cevap 199 göst.

654,228 soru

3,439,808 cevap

4,273,432 yorum

184,851 üye

...