0 oy
640 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (569 puan)
Kızlar bebeğimin kıyafetlerini granül deterjan ile yıkıyorum ama ekstra kokması için yumuşatıcı kullansam olur mu zararı var mıdır?  

9 Cevap

+1 oy
(987 puan)
Kokusu olan herşey zararlı diyolar ama ben dalin aldım kullandım zararı yoktur inşallah 
-Reklam-
0 oy
Yumuşatıcı fazla gelir sıvı deterjan aldım bende hele biraz büyüyene kadar elimle yıkarım makinaya bile atmayı düşünmüyorum ilkimde de elimle yıkamış tim 
0 oy
(65 puan)
Ha yumuşatıcı koymuşsunuz ha normal deterjanla yıkamıssınız farkı olmaz canım. Sade olan granül sabun kullanmanı tavsiye ederim. Bebişlerimiz giyince kendi miss kokuları kıyafetlerşne geçiyor zaten :))
0 oy
(187 puan)
Bebek yumusaticisi aldım kıyafetlerine değil ama battaniyelerine çok az koydum sert oluyor yoksa sabun tozuyla yıkadı.
0 oy
(242 puan)
Bebeklerin ciltlerın cok hassas o kimyasallar tenine temas etsin istemeyiz.kokusuz sıvı deterjanlar var ya da granül sabunlardan kullanmanı tavsiye ederim. Yumusatıcı ıcınse alerjısı olabilir kokuya karsı ya da nefes alırken o kimyasal kokusunu solumasını istemeyiz. Ben duru marka granül sabun ıle yıkadım ılk basta 30 derecede kısa programda. 
0 oy
(2 puan)
Bende dalinin yumosunu aldım ama bebeğim için hangisi iyi onu bilmiyorum daha erken olduğu için kullanmadım
0 oy
(9 puan)
Ben de dalinin yumuşaticisini aldim, Allah'tan ilk battaniyelerde kullanmışım, ben bazı kokulara alerjisi olan biri olarak bana çok yoğun geldi kokusu, o gün allerji oldum yine. o yüzden kıyafetlerinde sadece sıvı deterjani kullandım. 
0 oy
(3,235 puan)
Yumuşatıcı çok önerilmiyor, ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence de. Kendi kıyafetlerimde de yumuşatıcı kullanmam. 
0 oy
(290 puan)
Ben kendim eve bile kullanmıyorum zararlı . Granül sabun olduğu için kıyafetler zaten yumuşak oluyor. Bence kullanmayın. Alerji bile yapabilir. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 186 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.

651,490 soru

3,429,262 cevap

4,261,778 yorum

184,135 üye

...