0 oy
263 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (7 puan)
Merhabalar arkadaşlar. Tam 16 hafta önce kendi kendime bir söz vermiştim. Eğer bu kürü kullanıp hamile kalırsam grupta paylaşacağım diye. Ve şu an aklıma geldi paylaşmayı unutmuşum. Tam tamına 13 haftalık hamileyim.  Pko su olan arkadaşlar hiç düşünmeyin ve deneyin. Çaba bizden şifa RABBİMden.
Gebelik haftası 13

3 Cevap

0 oy
(859 puan)
Nasıl kullandın canım kaç ay kullandın anlatır misn
(7 puan)
Merhaba ilk gebeliğimden sonra adet düzensizliği yaşadım ilk başta pko nun ne olduğunu bilmiyordum.sonradan öğrendim ki pkoymuşum. Ama aşırı derecede bir kilom yoktu. Yani şekerim yüksek de değildi. Ama sol yumurtalığım neredeyse hiç yumurtlamıyordu. Doktorlar zaten doğum kontrol hapı veriyorlar. Onların da hiç faydasını görmedim. Son 3 senedir kıllanma falanda başladı. Artık canıma tak etti. Daha önnceleri de birkaç kere soğan suyu içtim ama düzenli kullanmadım. Bu sefer çok düzenli kullandım arkadaşım. Öncelikle zaten 4 5 ayda adet oluyordum. O sebepten her adet olmadığımda da acaba hamilemiyim sorusu :( sonra test falan negatif. O ay adet olmayı bekledim. Adetimin son günü başladım küre. Hazır su kullandım. Birde orta büyüklükte kahverengi soğan. Ayrıntısına yine ibrahim saraçoğlunun videolarından bakabilirsin.1.5 bardak kaynayan suya kuru soganın dış kabuğunu soyup dörde bölüp atıyorsun. 5 dk kaynatıyosun. Ben dk ayarladım. Ne fazla ne eksik. Yemeklerden yarım saat önce aç karna 1 bardak içiyorsun. Ama oturarak yudum yudum şifa niyetiyle. Kokusu biraz rahatsız edici. Ben o noktada kısmetliydim. Yeni korona gecirmiştim burnum koku almıyordu :) 15 gün devam ediyorsun. Ben böyle kullandım. Bir hafta sonra leke gördüm 5 gün sürdü. Sonraki ay adet olmadım. Hatta yine işe yaramadı diye düşündüm. Ama bu sefer hamileydim. Tabi herkezde aynı etkiyi yapmayabilir. Mide rahatsızlığı olanlar kullanamıyor. Birde senede en fazla bir defa yapılıyor. Rabbim herkeze şifa versin. İsteyen ve hak eden herkesin evini de çocuk neşeleriyle doldursun.
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Nasil  kullandınız  acaba
(7 puan)
Merhabalar yukarıda ayrıntılı anlattım. Allah şifa versin.
0 oy
(1,275 puan)
Ben soğan kürü uygulandığımda aylarca adet olamadım. Doktora gittiğimde kist oluşmuş demişti ve adet söktürücü kullanarak adet oldum. Yani herkese iyi gelmiyor demek ki. Bu tür şeyleri dikkatli kullanın. Özellikle mide problemi olanlar soğan kürü yapmasin
(7 puan)
Çok haklısınız bende ilk seferlerinde fayda görmedim. Çok araştırarak kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Rabbimin yarattığı hiçbir nimet faydasız ve zararlı değildir. Yeterki bizler kullanmasını bilelim ve şifayı Allahtan bekleyelim.
(1,275 puan)
Yani öyle derseniz yanlış olur. Tütün de Allah'ın yarattığı bir bitki ama zararı vardır. Doğadaki bitkilerin çoğunluğu zehirli ve zararlıdır. Önemli olan hangi bitkinin neye iyi geldiğini bilerek kullanmak ve dozu da çok önemli. İlacı zehirden ayıran şey dozudur. Bir de ben şöyle düşünüyorum. Herkesin problemi aynı değil, bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. En basitinden bir sarımsak bile aslında çok faydalı doğal bir antibiyotiktir. Fakat bana iyi gelmiyor hem midemi rahatsız ediyor hem de tansiyonumu çok düşürüyor. Bu sebeple pek fazla tüketmemeye çalışıyorum. Dikkatli olmakta fayda var.
(7 puan)
Orası öyle herkezin vücudu farklı. Ben fayda gördüm diye başkası da görcek diye birşey yok. Çokça da araştırmak lazım. Doktor kontrolünü de bırakmamak lazıım. Ama ben yine de paylaşmak istedim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 275 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
16 Aralık 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Papatya_ (488 puan) sordu
0 oy
1 cevap 45 göst.

651,819 soru

3,430,476 cevap

4,263,099 yorum

184,231 üye

...