0 oy
390 göst.
Doğum kategorisinde (220 puan)

kizlar lohusaluk zor bi surecmis .sizin nasil geciyor

2 Cevap

0 oy
(369 puan)

Benim zor geçti yaa. Biyandan  dikiş ağrıları biyandan bebeğin gaz sıkıntısı emme problemi biryandan sarılık olmasi bide uykusuzluk bitirdi beni. Zordu yani. Ama bebeğim için herşeye değer. Yeterki o iyi olsun 

(220 puan)
su an kayinvalidem kaliyor yari kirkda evine gecicek .esim karayollarinda calisiyor bebek gece kalkiyor surekli esimin uykusuz kalmasimdan korkuyorum. bide büyük arac kullaniyor .napicam bilmiyorum
(1,354 puan)
Hımm yola gitmesi sıkıntı ,arada benimki de yola çıkar o geceler uyandırmam hiç. Zaman geçtikçe ona ihtiyacın kalmıuor ya merak etme sadece arada kolun falan ağrır o zaman çağırırsın ben öyle yapıyorum.
(220 puan)
evet yolda calisiyor bazen masa basi ama daha cok sahada .artik idare edicez dedigin gibi
(369 puan)
Ben 2. Hafta yatmaya başladım ama affedersiniz gece diziyle popoma vurdu yanlışlıkla 1 hafta dikişlerim ağrıdı. Dikişlerim iyileşince tekrar yatmaya basladik
(220 puan)
ben daha yatmaya baslamadim anca diyorum 40 im ciksin oyle:)
-Reklam-
0 oy
(1,354 puan)

Benim fena değil çok şükür bugünümüze . Aslında uykusuz olmasam başka hiç birşey dert değil. Ama sağlık herşeyin başı tabii. Sanırım basur olmuşum :( acıyor alt tarafım. Bir de yeterli beslenememe var. Yemek yapamıyorum doğru düzgün kızım hep meme istiyor kucak istiyor.

(1,354 puan)
Ama gerçekten zor bi süreçmiş bu kadar beklemiyordum. Bundan sonra gebelere ve loğusalara elimden gelen her yardımı yapacağım çok zor.
(220 puan)
benim kayinvalidem hala benimle beni birakip gitmesini istemiyorum sanki giderse bu bebege bakamicam .sen nasil basa cikiyosun  .bende senin gibi dusunuyirum lohusalar artuk başımın tacidir:)
(1,354 puan)
Mecburum canım napıyım gurbetteyiz biz anneler Konya' da ikisinin de işi gücü çocukları var. Zaten bir buçuk hafta kalması bile akrabalara çok geldi laf sokup durdular onlara neyse . Ben de kayınvalideme  ben artık iyiyim sen evine git dedim.
(220 puan)
hayir onlara noluyorsa .sonucta sen lohusasin bakima en muhtac oldugun donemler .ben dogru duzgun evimle ilgilenemiyorum .yemek desen oyle .esime kahvalti dahi hzirlamiyorum .Allah razi olsun oda zaten talep etmiyor .
(1,354 puan)
İçlerinden diyorlardır kendi annesi baksın diye . Çok şükür eşlerimiz anlayışlı.

650,004 soru

3,423,374 cevap

4,255,265 yorum

183,709 üye

...