0 oy
765 göst.
Doğum kategorisinde (59 puan)
Merhaba hanımlar 37+4 günlük hamileyim. Bebeğim 2 3 saattir sol tarafıma toplanıyor ve sertlesiyor bunu 6 7 kez yaptı hareket ediyordu sürekli hareketleri vardı fakat bu kadar fazla sertleşip biryere toplanmasi olmazdı. Herhangi bir ağrım sancım vs de yok suyum veya nişanım da gelmedi. Normal midir acaba bu durum yani buna kasılma mi diyoruz ne diyoruz yardımcı olur musunuz:)

3 Cevap

0 oy
(22 puan)
Normal canım bende de oluyor arada nts ye giriyormusun sancın cıkıyormu 
(59 puan)
Evet geçen çarşamba girdim fakat hiç sancı cikmadi doktorum 39da gel bidaha dedi
(901 puan)
Doktrun epey qec çağırmış açıkçası doğum olursa qel demiş :)) dewlete bile qtsen haftan ilerde canım 2 haftada bir flan qtmelisin kasılmada doğumun habercisi benimde çok önceden öyle başladı 38 e qirdim zman baya kötü oldum kasılmadan yatamdim kasilmayla bir sancı oluyordu we o kasılma 2 3 dka düşünce hastaneye qttim doqum yptim
(59 puan)
Bende 38e girdim özellikle sordum fakat haftada bir gel falan demedi herhalde birşey olduğunda acilden gir bak demek istedi bakalım hayırlısı ile gelsinler inşallah :)
(901 puan)
Hmm anladım canım doqumun yakındır snnde heran olabilir o zman sen hzrlikli ol belli olmaz nolcagi inan bana kasılmadan zar zor uyuya kalıyordum ama 38. Haftama qrdim sbah 6 da uyandım we birdaha uyuyamdim uzandigimda daha beter oluyodum kasılmayla qelince sancida oluyordu qecince hiç biseyim yoktu ben sbah 6 dan öğlen 2 ye kadar ewde duş aldım kahwlti hazırladım islerimi yaptım ama kasılma qelince bir durup bağırıyodum eşimde beni hayretler icinde izliyodu en son sn napyosun hadi kalk qdelim diyince o zman kalkıp tm hadi qdelim dedim yolda halen ben ne zman doğum yaprim dye dusunerken hastnye qrmemle suyumun qelmesyle doğumun 15 dka sürmustu her gebelikte bir olmuyo bekliyodumki ilk gebelikteki qibi ağrıdan napcagimi sasiriyim durup agliyim flan oderece sancı bekliyodum ama öyle olmadı şükür inşallah yine öyle kolay doqum olur bnmde we bütün hamilelerin de rabbim bir awazda kurtarsın hepimizi :)
(59 puan)
Amin insallah ne güzel ne mutlu size rabbim inşallah yardımcimiz olsun :) benimde ilk hamilleligim çok tecrübesizim ailemden kimse de gelmedi henüz yanıma farklı şehirlerdeyiz normal olacak diye 18i tarihim 10una kadar yalnızım eşimle biraz psikolojik de yapıyorum herhalde bakalım hayırlısı ne zaman gelmek ister ise bebiş ozaman gelecek zaten :)
-Reklam-
0 oy
(64 puan)
Ben 36 haftalık oldum. Benim sürekli oluyor ve korkmaya başladım bebeğe zararı olur mu diye. Inanın şuan uyuyamiyorum karin şeklimi görseniz ürkersiniz. Kare dikdörtgen üçgen her şekli yapıyor. Çarşamba kontrol var Inşallah hayırlı şeyler duyarım.
(64 puan)
Biraz içim ferahladı. Bebekten ötürü korkuyorum bir sey olursa ya kordon dolanırsa. Acaba dedim kordonla mı uğraşıyor diye saçma sapan şeyler geldi aklıma. Bugün nerdeyse acile gidecektim ama devlet hastanesi de o kadar berbat ki doğru düzgün bakılmadığı için çarşambayı bekleyeyim dedim.
(901 puan)
Hayır canım kordonla alaksi yok kasılma çok normal artk kendini korkutma crsmba qdicekmissn zten dzenli takibini yaptır sorun olmaz hyrli doqumun olsun inşallah
(64 puan)
Amin insallah çok teşekkür ederim
(59 puan)
Bende şuan düzenli kasilmalar devam ediyor acile gitmek de istemiyorum devlet hastanesi yuzunden dediğiniz gibi ama doğum sancısı olsa anlarız diye düşünüyorum. Bunlar eminim önden gelen hazırlık aşamalaridir:)
(901 puan)
Aynn canım doğum zmani qelince anlıyorsun muhakkak:)
0 oy
(1,415 puan)
Rahim kasılması canım bebek toplanması yada sertleşmesi değil düzenliyse egar doğum sancısıdır yada uzandıgınızda dinlendiginizde geçiyorsa yalancı sancıdır 
(59 puan)
Duzenli değil fakat herhangi bir ağrı su gelme durumum yok bilmiyorum biraz uzandigimda geçerse değildir herhalde
(1,415 puan)
Doğum için illaki su gelmesine ağrı olmasına gerek yok zaten. Kasılma zaten sancı demektir karın sertleşmesi senin kendi rahim kasılmandır. Kasılma oldugunda sırtına karnına beline agrılar girer

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,116 göst.
0 oy
3 cevap 517 göst.
13 Kasım 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu

647,045 soru

3,412,477 cevap

4,242,129 yorum

182,891 üye

...