0 oy
349 göst.
Doğum kategorisinde (126 puan)

Bugün 39+3 de saat 16:30 da ikinci kızımı kucağıma aldım. Darısı siz hamilelere inşallah. 

Sorusu olanın sorusunu alabilirim

7 Cevap

0 oy
(77 puan)

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım normal doğum mu oldu

-Reklam-
0 oy
(200 puan)

Agri nasildi yani 

0 oy
(50 puan)

Hayırlı olsun canım, normal doğum mu oldun nasıl oldu doğum hikayeni yazarmısın..

0 oy
(4,314 puan)

Hayirli olsuunn saglikla buyut insallah canimmm :)

0 oy
(126 puan)

Teşekkür ederim. 

Pazar aksami kasılmalarım vardı diye gittim ilçede yaşıyorum doktorum ilde ordaki ebeler 3 cm aciklik var bizi dinlersen ile git dediler yolda bile doğurursun dediler. Korkuttular gece 2 de yola çıktık geldik burda 4 cm dediler sancı oyle ciddi değildi yatisi kabul etmedim. Annemlere geçtim olan sancı da kayboldu. Neyse ki bi sabah 5 te sancı ile uyandım. 8 dakika da bir gelip gidiyordu bende nefes egzersizi ile atmaya çalışıyordum, 4 dakikaya inince gidecektim hastaneye ilk doğumum suni sancı ile oldu diye suni sancı rüyalarıma kadar giriyordu. Elimden geldiğince kaçtım hastaneye erken gitmekten. Saat 10 gibi bi sıcak duşa gireyim dedim olan sancı 30 dakikaya çıktı. Doktorum gel bi dedi gittim 6 cm olmuş herşey hazır dedi 3 gibi yatışım yapıldı. Suyu kendileri patlattı lavman yaptılar sancim kendiliğinden 90 i görmeye başladı suni sancı verirler 10_15 dakikaya doğdu:) 

Şunu da demek istiyorum ilk kızımı özelde kucağıma aldım bu doğumumu devlette yaptım. Hemde iki hafta önce ozeldeki doktorumu değiştirip devlette  docentin hastası oldum. 4 ebe bi doktor girdi doğuma çok ama çok memnun kaldım. Darısı size inşallah.

(462 puan)
Oncelikle hayırlı uğurlu olsun.  Kolay dogum yapmaniza sevindim . Ben de o kadar çok istiyordum ki kendi sancimla doğurmayı çok dua ettim ama nasip olmadı benimde ilk dogumum oldu 15 gün önce dogurdum suyum geldi mecburen hastaneye gittik açılma da olmayınca suni sancı verdiler o kadar berbat bsy ki ölmek istedim o an . Ve i kadar çok korktum ki ikinci çocuğu o psikolojisiyle yapar mıyım yapmaz mıyım artık allah bilir . Allah herkese sizin gibi kolay dogum nasip etsin.
(395 puan)
Benim ilk çok kararsızım hastane konusunda .ne yaşayacağımı bilmiyorum.bide bebeği ilk sen mi gördün doktorlar harici. Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin yavruna hayırlı olsun
(462 puan)
Ildiz hanım bebeğim doğduğu gibi kordonuyla kucağıma verdiler benim o çok güzel bi duygu . Şehir hastanesinde dogum yaptım ben ve herkes ayrı ayrı odalarda dogum yapıyor . Inşallah rabbim sizi de bir avazda kurtarsın kolay dogum nasip etsin.
(126 puan)
Aslında hiç bi kolay değildir :)  benimkide öyle kolay olmadi yani ikinci doğum olmasına ve makas atmamalarina rağmen 8 tane filan dikişim var içli dışlı. Ama sancı boyunca geçecek geçecek bak bitecek diye kendimi motive ettim bu cocu doğacak ve bu ağrı geçecek. Kızımı gördüm yanıma getirdiler ama kucağıma vermediler titreme tutmuştu düşürürüm diye. Zaten doğduktan bi saate kadar benim içimi filan temizlediler dikisleri attılar ve o sürede de kızım yanimdaydi.aslinda özel ve devlet değilde mesele Allah iyiler ile karşılaştırdı.
Aman ha doğum öncesi nefes egzersizi çalışmayı unutmayın çok işinize yarıyor.
0 oy
(2,186 puan)

Hayırlı olsun canım analı babalı büyütsün minik bebişi :) darısı bana 39 haftamdayım 

0 oy
(263 puan)

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı saatli olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

650,494 soru

3,425,243 cevap

4,257,520 yorum

183,826 üye

...