0 oy
472 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (214 puan)
Merhaba arkadaşlar bugün 10 haftalık olduk. Doktor kontrolüme 1.5 haftam var ama benim göğüs hassasiyetim geçti. Göğüslerim hala şiş ama ağrı yok. Zaten mide bulantımda hiç olmadı. Kanamam vs de yok hatta doktor bebek daha iyi tutunsun diye progestan verdi kontrol amaçlı? Hiçbir belirti olmayınca korktum açıkcası. Sizde durumlar nasıö.? Hiçbir belirtisi olmayıp gebeliği devam eden var mu?

13 Cevap

0 oy
(345 puan)

Ben de 10+6 yım en başından beri benimde belirtilerim olmadı göğüs hassasiyetim vardı o da geçti doktorum çok normal dedi hamilelikten hamileliğe fark varmış herkes aynı belirtileri yaşamazmış bazıları hiç yaşamazmış o yaşamayanlarda biziz galiba :)

(214 puan)
Ya sizinde mi mide bulantınız falan yok. İnsan belirti olmayıncada korkuyor ya olsa bir dert olmasa bir dert
(345 puan)
mide bulantısı baş dönmesi koku hassasiyeti vb hiçbirşey yok şahsen bende bazen korkuyorum ama kontrollere gidince rahatlıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(59 puan)
Normal bitanem ya benim arkadasimda oyle oldu büyük ihtimalle oğlun olacak o yüzden
0 oy
(178 puan)
Ne güzel keşke bende de olmasaydı :) bebekte sorun yoksa korkmayın herkeste farklı etki gösteriyor gebelik süreci :)
0 oy
(61 puan)
Mide bulantım yok hiç olmadı göğüs hassasiyeti yok sadece büyüdüler 12 haftalığa kadar hiç bir belirti yaşamadım şuan 14+6 yım biraz sırtım ağrıyor sabah kalkınca. Bide bende ilk başlarda progestan kullandım şuan kullanmıyorum doktorum yeteri kadar kullandın dedi 
0 oy
(473 puan)
Normal benim dogurana kadae hic belirtim yok du sade karnim büyüyor du :)
(214 puan)
İnşallah benimde öyledir
(473 puan)
Inslalh
0 oy
(310 puan)
gayet normal benım de gogsumde kı agrı gecmıstı ama dolgunluk var sımdı 18 +3 oldum hafıf hafıf agrılar basladı sarı sıvı gelmeye basladı cok sukur :) 
(214 puan)
Sizinde mi bu haftalarda geçmişti
(310 puan)
evet 9 ve 10 haftalarda
0 oy

Şanslısınız :) Şükredin. ;) Benim her sabah mide bulantılarım, ara ara da sabah istifralarım oluyor. Meme acıması da ara ara yaşanıyor. İştahsızlık aynen devam... Bence keyfini çıkarın. Öyle bir hamilelik yaşamak isterdim şahsen ben de.

(214 puan)
İşte etrafımızdaki herkes böyle olunca bende telaş yaptım korktum hamile feğilmişim gibi allah korusun
0 oy
(657 puan)
Benimde 2.hamileliğim 2sinde de olmadı kusmalar halsizlik mide bulantısı hiç hamile değilmişim gibiydi şimdi 26haftalığım daha iyi keyfini çıkar herkesin kötü geçecek diye bişiy yok 
0 oy
(117 puan)
Bende de öyleydi korkma hiç bir sorun olmaz şuan 1 ayım kaldı doğuma oğlum olacak bünye meselesi  
0 oy
(488 puan)
Bende hiçbir belirti yok baştan beri 15. Haftadayim bir kaç kere kustum sadece içim disima cikti doktorum herşey yolunda korkma dedi. O yüzden stres yapma :)
0 oy
(347 puan)
KIZ olmasın işte daha ne arıyorsun :) 38 haftalığım hiç bişeyim olmadı sanslıyız bence suan sadece bebek kendini aşağıya ittiğinden bulantım var ama oda abartılacak gibi değil 
0 oy
(1,445 puan)
Maşallah de kendine nazar değdirme hiç ne güzel ben aşırı sıkıntılı ilk trimester geçirdim emin ol şükredersin
0 oy
(193 puan)
32. Haftadayim ne midem bulandı ne bir kere aşerdim ne halsizlestim ne ah ay uy vah dedimm gayette tertemiz geçiriyorum hamileliğimi . Çok normal canım korkma bende ilk başlarda endişelenmistim doktor dedi senin gibi hamilelik geçirmek için doktor doktor gezen insanlar var sen normal hamilelik geçiriyorsun dedi . İnşallah seninde böyle devam eder 

İlgili sorular

647,921 soru

3,415,621 cevap

4,246,094 yorum

183,138 üye

...