0 oy
2,566 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (112 puan)
kapalı
Sorum yukarda
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

57 Cevap

0 oy
(303 puan)
Bence onun anneside istemez yani şahsen ben kaybettim kızımı yine hamileyim vermeyeceğim kendi çocuğum olmasina rağmen aynı ismi ve kimsenin de vermesini istemem. Sizde kesin net bir tavırla hayır deyin.
-Reklam-
0 oy
(211 puan)
Afedersiniz ama 3 yaşında neden rahmete gitti?
(112 puan)
Genetik hastalık anne baba su kuzen
0 oy
(645 puan)
Canım kesinlikle koyma ailediki birilerin isimlerin konmasına karşıyım onlar gibi olacakmış hissediyorum eşinde arkandaysa kimse karisamaz sen he he de geç  koydurtma 
(112 puan)
Eşim onaylıyor ben karşıyıyım
0 oy
(869 puan)
Başları sağolsun ama senin çocuğuna isim koymaları ne alaka açık açık söyle istemiyorum diye yada eşine söyle o söylesin canım.
(112 puan)
Eşimde istiyor ben kabuledemiyorum
(869 puan)
Kaynının bi çocuğu daha olur inşallah ona koyarlar ismini. Hem hadi kaynını geçtim eşi nasıl tamam diyor ki hiç mi üzülmeyecek senin çocuğuna çağırırken vallahi pes ama ben senin yerinde olsam koymam 9 ay sen taşıyorsun o çocuğu senin hakkın isim koymak kuzum
0 oy
(739 puan)
Saçmalığa gel
0 oy
(1,362 puan)
Eşine söyle net bişekilde hayır desin biz ne istersek onu koycaz desin
(112 puan)
Eşimde istiyor bende ikimizin çocuğu dedim sen tek başına karar veremesin
(1,362 puan)
Eşinde garip ha aynen öyle senden rıza almadan saçma sapan işler yapmasın karşı çık valla
0 oy
(372 puan)
Aynı durumdayız diyebilirim benimde eşimin erkek kardeşi hastalıktan vefat etmiş 6 yaşında 2 eltime de teklif etmişler ama 2si de koymamış şimdi sıra bende beni çok zorluyorlar illa koycan diye bende çok eski bir isim olduğu için koymak istemiyorum kaldık öyle yani Allah sabır versin bize.
(112 puan)
Çok saçma bişey diye düşünüyorum insan yaşamadan bilmez
0 oy
(10 puan)
Çocuğun vefat etmesine ayrı üzüldüm ama ne alaka ya gerçekten anlamıyorum insanları başkalarının çocuklarına isim koymaya ne kadar meraklılar ya . Anne babanın boynundaki haktır çocuğuna güzel isim vermek. Bir başkası buna hakkı olduğunu nasıl düşünə bilir.

Siz kendi istediğiniz ismi koyun. Onlarda kabullenir zaten. Çocuk sizin çocuğunuz ve dinende bu sizin hakkınız 
0 oy
(163 puan)
Canim kocan yok mu konus de birakmiyorum hayret bisey baskasi koysun yadabaska cocugi olursa koysun ayni ismi insanlara neden baski yaoiyolarki
0 oy
(296 puan)
Çocuğunuzla ilgili kararlara başkasının burnunu sokmasına izin vermeyin. Tamam aile ama her kesin anne baba olmadan hayalinde isim oluyor kızım olursa bu olsun oğlum olursa bu olsun diye. 9 ay karnında taşı eziyetini çek ne hayallerle günleri say sonra ismine bile karışsınlar. Bence baştan söyleyin. Çocuğa da allah rahmet eylesin.
(112 puan)
Sağolun Allah razı olsun ne umuyorsun ne buluyorsun ama karşıyım sonuna kadar
0 oy
(387 puan)
Bence koyma niye koymadigini söylerlerse siz cagirdiginizda üzülürsünüz uzulmenizi istemem de koyunu kapat 
(112 puan)
Bende dedim aksine acısını unutucaklar alişacaklarmış of kafayı yicem
0 oy
(58 puan)
Ya gerçekten böyle insanlara anlam veremiyorum neden vefat etmiş birinin adını veresin ki ya ayrıca kendileri çocuk yapıp ona versinler gerçekten çok saçmalar ya
0 oy
(1,752 puan)
Tamam çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin ama boşanmaya kadar gider bu olay ne mumasebt ya en nefret ettiğim şeyler eşim hayatta karıştırmaz kimseyi çok şükür ettim şuan. 
0 oy
(1,057 puan)
Tövbe yarabbim ya daha neler
0 oy
(3 puan)
Kim 9 ay karnında taşıyıp kim büyütecekse o kadar verir ismine cnm
0 oy
(560 puan)
Annemde annesinin adinin konmasini istedigini soyledi .ama anneannem 27 yasinda vefat etmis hic gun yuzu gormemis surekli acılar cekmis..bende anneme bu sebeple koymak istemedigimi kirmadan anlattim aslinda kotude degil adi seher..bizde oyuzden kizimiza ipek koyucaz.ama adi kulagina okunurken seher ipek olarak okutucaz ama kimlige yazdirmiycaz.isterseniz sizde oyle teklif edin.onlar yine istedigi isimle seslenmek isterse seslenir ama adini siz istediginiz koyarsiniz.
0 oy
(30 puan)
Neden ölmüş birinin isminde ısrar ederler anlamadım, başka isimde onu yaşatmak bana saçma geliyor o kendine özel biriydi vadesi yetti ömrü bitti, kendi çocuguna bile aynı ismi vermek bence ölene saygısızlık her isim kişiye özeldir 
0 oy
(3,782 puan)
Yok artık yaa şaka gibi vallahi şaka gibi düşüncesiz insanlar istemiyorum koymicam de ya böyle bişey olurmu 
0 oy
(139 puan)
Valla kim ne derse desin çocuğumun ismi konusunda yapılan her yoruma tüm algılarım kapalı. Sivrisinek vizirtisiyla eşdeğer. Kendim begenmediysem eşime bile istemediğim ismi koydurmam. NET! Beni ilgilendiren konularda işime kimse karışamaz. Soyleyen olmadı ama böyle bir teklifle gelseler duymam, koymam, yapmam. 
0 oy
(127 puan)
Cok takmissin ruya gordum iyi degildi asla koydurmam de gec 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,224 göst.
0 oy
4 cevap 332 göst.
30 Mart 2022 Doğum kategorisinde Azracan21 (839 puan) sordu

651,189 soru

3,427,977 cevap

4,260,542 yorum

184,048 üye

...