0 oy
391 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (66 puan)
Mrb kizlar akil verin:( 25+5gunluk hamileyim. Esim herzman ailesini en yuksekte gorur. Onlarin yaninda bir gram deger vermez bana. Bi kadin akrabasi yuzunden cok buyuk tartismistik ailelerimiz bile girmisti olaya. Aradan 2 ay gecmedi bana iftara cagiriyolar gidelim dedi ve ogun evlilik yildonumumuzdu. Ben baya sinirlendim bunu bana nsl soylersin okdr sorun yasadik onlar yuzunden sofrasina oturmami istiysun falan diye. Deli gbi cildirdi telefonumu kirdi yemekleri doktu. Demedigi kalmadi. Okdr uzuldumki. Gene ben o gece yanina gittim baristim. En ufak bsyde sinirleniyo bana. Snra ben sucluyum gbi knsuyo. Ailesi memlekete cagiriyo durmadan 6 aylik oldum ve uzun yol gidemem diyrum. Bi yandan ailesi gelin bizi sevmiyo diye trip atiyo. Napicam blmiyrum ins bebegim hisstmiydur:( bu arada universiteden beri beraberiz esimle. Napmaliyim sizce ben
Gebelik haftası 25+5

3 Cevap

0 oy
(1,689 puan)

canim o ne biçim koca oyle ya.. al karsina adam akilli konus bence boyle gitmez kendine yazik edersin. bak bide cocuk olucakmış adam kafayi yedirtir sana benden solemesi yapma kendine bunu. 

-Reklam-
0 oy
(3,293 puan)

Sen sakin ol tatlım, erkekler bizim gibi değil maalesef hassas dusunemiyolar, hemen unutuverirler yaşananları. Tatlı dille halletmeye çalış, erkekler öyle iki bişey dedin mi sinirli tavırlarla bizi korkutuyorlar.O kadının evinde ne işimiz var değilde, ben onu görünce gerilip strese girebilirim beni anla canım falan de.Erkekler inatlasmayi çok sever. Ailesine gelince de , cahiller de geç kafana takma, bunu eşine de tatlı dille anlatmayindene, bebeğinizin dünyaya gelince gideriz falan de. Hepimiz yaşıyoruz bazı sorunlar, napcaz idare edicez.

0 oy

Hepiniz saolun. Barismak icin sirnasiyor ama kadiniz iste konusmak halletmek istiyruz. Erkeklerde konuyu uzatma kapayalim tribinde. Uzuldugumuzle kaliyruz. 

Cok kafna takma derim altdan al  erkekler hepsi deyecem kotu seslenecek genelde coxsu boyle iwte biz anlayiwli olalimki olarnda biraz sakin  qalmaga caliwsinlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,199 göst.
6 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde NazannK (66 puan) sordu
0 oy
14 cevap 7,185 göst.

648,164 soru

3,416,448 cevap

4,246,951 yorum

183,205 üye

...