0 oy
184 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Kızlar selam , gebeliğimin başından beri coraspin kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum , kan pıhtılaşma sorunu olduğu için. Ancak doktorum 32. Haftadan sonra kan sulandırıcı iğneye gecicez ve her gün vurulacaksın dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ? O iğne nasıl ve nereden vuruluyor? Biz mi yapıyoruz hastane mi ? İğne ne zaman bırakılıyor ? Bilen yardımcı olsun lütfen
Gebelik haftası 30+3

2 Cevap

0 oy
(18 puan)
32 den sonra coraspirin bebekte kalp sorunlarına neden oluyor diye bıraktırıyor ama iğne de vermiyor sizin dr. Pıhtı atar diye devam mı iğne vermiş başta iğneye gerek duyulmadıysa  şimdi vermemesi gerek erken doğum olursa kanı nasıl durduracak?
(45 puan)
yeniden gösterildi
Benim pıhtılaşma sorunu tüm risklerden daha kotu demişti doktor ondan gecicekmisim
-Reklam-
0 oy
(172 puan)
Oksapar igne kullaniyorum ben bastan beri. Doguma kadar kullanacagiz dedi. Muhtrmelen dogumdan bir hafta once biraktirir. Etrafimda kullananlar oyleydi cunku. Gobekden vuruyorum evde kendin vurabilirsin cok ince zaten ucu unsilin ignesi gibi. Ilac enjeksiyonda hazir. Vuruyon ation. Asagida arkadas yazmis ani dogum olursa ne olur die. Hic bilmiyorum:) ama korkulacak bise olacaginida sanmiyorum cunku tip gelisti bu ilaci kullandigini zaten biliyorlar ona gore islemleri olur. 
(18 puan)
Yok göbeğin herhangi bir yeri kol yada bacakta kaba ete ben kola vurduruyordum.
(45 puan)
Kendimiz yapıyoruz dimi? hastane veya eczane değil
(18 puan)
Ben eşime yaptırıyordum ama kendiniz yapsaniz daha iyi daha az acıtırsiniz kötü vuriyordu kollarım mosmor oluyordu her gün hastaneye yaptiramazsinizki damara denk gelmezse sıkıntı olmaz.
(45 puan)
Ben de kendim yapmak isterim başkası acıtıyor gerçekten. Rabbim hepimize şifa versin
(172 puan)
Yok gobek delinin sagi ve solu tarafinda 4 parmak ileriye. Gecmis olsun bacaga yada kolada vurabilirsiniz kola kendiniz deil baskasinin vurmasi daha rahat ama gobek ve bacaga siz vura bilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
0 oy
5 cevap 272 göst.
0 oy
7 cevap 601 göst.

651,287 soru

3,428,424 cevap

4,260,925 yorum

184,089 üye

...