0 oy
709 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (26 puan)
Merhaba, anne yanı olabilen park yatak için araştırma yapıyorum işin içinden çıkamadım, alıp kullanıp memnun kaldığınız varsa öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler 
Gebelik haftası 22

11 Cevap

0 oy
(416 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Henüz doğum yapmadım ama ben cicikonun park yatağını aldım şimdilik kullanışlı duruyor bakalım
(26 puan)
Tam model ismi nedir acaba ? Anne yanı da olabiliyor mu ? Sağlıkla gelsin inşallah güzel günlerde kullanın
(416 puan)
Acr ciciko park yatak diye araştırırsanız çıkıyor. Anne yanı olma özelliği yok. :) zaten yanı başımda olacağı için ben anne yanı tercih etmedim. :)
(26 puan)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(48 puan)
Bende Hepsiburada'dan baktım unibaby diye bı marka var yorumları falanda gayet iyi hala araştırıyorum sizde bı bakın isterseniz
(26 puan)
Teşekkür ederim dönüş için bakayım o markaya hiç bakmamıştım
0 oy
(314 puan)
Yoyko aldım kullanıyorum kesinlikle piyasada ki en iyilerden diye bilirim öneririm sallanma özelliği anne yanı olması kademeleri vs var Bi bakın derim diğer park beşik lere göre  şık kaliteli duruyor 
(26 puan)
Zaten en çok beğendiğim o oldu, yoyko 8 in 1 şuan hepsiburada da 1400 lira, siz ne zaman ne kadara aldınız acaba ?
(314 puan)
Bende hepsiburadadan aldım sorunsuz ve hızlı geldi 2 ay önce o zaman da fiyatı aynıydı 1400 liraya aldım en uygun orada satılıyordu diğer siteler de fiyat çok yüksekti beige rengini aldım ve rengi de resimdeki gibi şuan kullanıyorum bebeğim 20 günlük
(26 puan)
Sağlıkla huzurla kullanın, çok yardımcı oldunuz. Benim daha doğumum mart gibi ama her gün her şeye zam geliyor şimdiden almak istedim. Çok teşekkür ediyorum Allah analı babalı büyütsün
(14 puan)
Şuan hepsiburada da indirimde bend eo u alcam
(14 puan)
Madre elele de güzel incelemelerine
baktım da
0 oy
(2,627 puan)

image

ben bundan aldim canim cokta memnunum 4 ay once 820 almistim su an indirimde
(26 puan)
Fiyatı çok cazipmis bunun da çok teşekkür ederim kıyaslayayım. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
(2,627 puan)
Fikir olsum canim Amin  insallah sende saglikla kavus yavruna
0 oy
(936 puan)
Elele markası 
(26 puan)
Elele nin hangi modeli ? Madre mi ?
(936 puan)
Madre canım
0 oy
(20 puan)
Bende yoyko aldım çok memnunum
(26 puan)
Sizinki de 8 in 1 modeli mi. Böyle birkaç kişiden duyunca içim rahat alacağım sanırım
(20 puan)
Evet evet şu an en kalitelisi o emin olabilirsiniz kumaşı falan çok güzel
(26 puan)
Çok teşekkür ederim ben de onda karar kılacağım büyük ihtimal, sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah:)
(20 puan)
Sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın
0 oy
(312 puan)
Canım daha almadım ama yoyko alıcam inşallah görünüş olarak en içime sinen o oldu
(312 puan)
Evet sadece bej rengine haki yazmışlar galiba yorumlardan öyle anladım ben :)
(26 puan)
Hem bej hem haki var benim anladigim, hakiye herkes açık gri gibi demiş. Ben de bej ile koyu gri arasında kaldım ama bakalım, indirimdeyken alalım gitsin :)
(312 puan)
Canım ben bej ayrı renk olarak görmedim hangi sitede öyle sana zahmet foto atabilir misin :) ben bej almak istiyorum da
(26 puan)
Yaa google a yazında hepsiburada dakinin adı bej diye yazıyormuş. Ama uygulamada açınca haki oluyor geri. Anlayamadım. Ama sanırım haklısın bej değil haki diye geçiyor
(312 puan)
Aynen canım az önce bir daha baktım da soranlara da tam haki değil sütlü kahve tonlarında diye cevap yazmışlar
0 oy
(662 puan)
Ben aldım ama henüz doğumum olmadı :) çok severek uzun süre stoğa girmesini bekleyerek aldım. Ve anne olan arkadaşlarımdan gelip bakınca keşke bende bundan alsaydım diyeni çok duydum. :) Bir incele istersen elelenin madre modeli.
(26 puan)
Yaa madre aylardır favorilerimde duruyor. Anne yani olması da çok güzel. Sadece kademeli olup olmadığından emin olamadım açıklamalarda net bisey yok. Mesela yoyko 8 in 1 4 kademeli diye cezbetti beni ama kademeli oluyorsa madre yi de çok beğendim
(662 puan)
Madre 2 kademeli canım. Yoykoyada baktım burda yorumlarda görünce. 4 kademeye gerek var mı onuda bilemedim. Boyutları özellikleri madreyle aynı. O yüksekliğe 4 kademede gereksiz bence. Fiyat olarakta madre daha uygun. Ve inan kumaşı falan 10 numara. Ben dediğim gibi çok beğendim stokta yoktu bekledim bir de üstüne indirim denk getirdim çok iyi oldu. Alman markası bir de. Alman ürünleri her zaman güzel olur. Yalnız içinde yatak yok onu ayrı alıyorsun. Diğerinde var mı bilmiyorum.
(26 puan)
Haklısın aslında 4 kademeli de kademeler gerçekten gerekli mi kullanana sormak lazım. Yoyko nun içinde yatak var evet ama genelde yeterli görmeyip ekstra yatak almış çoğu kullanıcı. Şuan en uygun hepsiburada da 1100 lira. Siz ne zaman ne kadara almıştınız?
(662 puan)
Yaaa madreden ucuzmuş o zaman şuan. Ben 950 tlye almıstım. Stoğa girdikten sonra trendyol indirim yapmıştı. Ondan sonrada önceside hep 1200 dü zaten. Kendi sitesinde de öyle fiyatı. Diğeride içine siniyorsa onuda değerlendirebilirsin o zaman. Ben 1900 tl olarak gördüm fiyatını da çok fark var diye öyle dedim canım :)
0 oy
(724 puan)
Elele madre aldım. Ölçüleri 70x110. Gayet geniş duruyor. Anne yani oluyor. Sallanma özelliği var. Sadece dönencesi biraz dandik. Onun yerine de kaliteli bir şey alınabilir. Ama şart değil.
(26 puan)
Dönenceyi bazı uzmanlar önermiyor olumsuz etkileri var diye zaten çok hayati değil bence de. Peki kademeli kullanımı var mı ? Bi de yatak yok değil mi içinde, ayrıca yatak mı alacaksınız?
(724 puan)
Evet ben doğrudan çıkardım dönenceyi. Duyusal gelişim için fazla uyaran olması iyi değil. Hele ki ilk aylarda ama müzikli aparatı ben çok seviyorum. Beni rahatlatıyor o müzik kutusu sesi :) evet 2 kademesi var. Tam karyola ile aynı hizaya geliyor ve en aşağı indirilebiliyor. Kendi sitesinde ve mağazalarında bebek yatağı veriliyor incecik bir sünger ama trendyoldaki satıcılarda yatak yok. Ben ilk etapta reflü yatağı kullanacağım için ek yatak almadim. İlerleyen süreçte duruma, ihtiyaca göre belki alırım.
(724 puan)
Fiyati 1100 veya 1199 liraydı tam hatırlamıyorum. Kurulumu çok kolaydı. Kapı aralıklarından geçme ihtimali yok gayet geniş ama sökülüp tatile vs götürulebilir. Gayet derli toplu oluyor sökünce.
(26 puan)
Çok teşekkür ederim detaylı bilgilerin için çok yardımcı oldu. Sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi inşallah:)
(724 puan)
Rica ederim. Ben de prego ile bunun arasında kaldım ama elele mağazası bulup görerek alınca içime sindi. Istanbulda kaç bebek mağazası gezdim teshirde prego yoktu. Kraft ve Pierre cardin gördüm ama içime sinmedi onlar. Diğer bebek ürünlerinde öyle değilim ama yatak konusunda görerek almam lazım gibi geldi nedense.
0 oy
(1,473 puan)
E bebekte Pierce cardin baktım kalitesi falan çok güzel onu almayı düşünüyorum 
(26 puan)
Tam model adını hatırlar mısınız acaba?
0 oy
(39 puan)
Merhaba ben de prego miami park yatak aldım. Anne yani olma özelliği var yoyko ile tum özellikleri aynı aradaki tek fark prego miami de ekstra dönence ve müzik özelliği de var henüz kullanmadım ama kullanışlı ve şık duruyor. 
(26 puan)
Kullanıcı yorumları da genel olarak güzelmiş şimdi onu da aldım favorilerime. Kademeli mi acaba, detaylı açıklama bulamadım sitede
(39 puan)
Evet kademeli olarak ayarlanabilir o da yine, oyun parkı olabilme özelliği var sallanabiliyor aynı zmanda,. Ben de başlangıçta yoyko almayı düşünüyordum sonra bunu görünce ve özelliklerini inceleyin e buna karar verdim ekstra dönencesi olması da cazip geldi. Youtube da videoları var izlerseniz size de fikir verebilir.
(26 puan)
Çok teşekkür ederim mutlaka izleyeceğim, sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
(39 puan)
Ben de teşekkür ederim siz de saglikla büyütun insallah :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 648 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
5 cevap 292 göst.
0 oy
6 cevap 392 göst.

651,047 soru

3,427,363 cevap

4,259,891 yorum

184,011 üye

...