0 oy
227 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (143 puan)
KIZLAR sizlerede sormuştum daha önce perinataloji ye gidiyordum.heoinize umut olsun diye yaziyorum. Yasadgim şehirde bebegim8n bacak boyu fl si kafası kucuk rddiler.yasamaz dediler 7 aylıkken. Ve o 1 ayim zehir oldu her gün ağladım ağladım. Çok şükür hocamızı internetten bulmuştuk antrpte gittiğin tuncay yüce hocamıza 2 hafta arayla duzenli gttim. Buqun mutlu umutlu haberler le geldim.hepimizin takdgi bir mevzu bu.diyecegim o ki asla umudumuzu kaybetmeyin 3 haftalik gerilimler önce 2 ye snra 1 e düştü. Yemenize ivmenize dikkat edin. Ve benim.gbi psikolojinizi bozmayın bebekteki gerilik duzelebiliyor üzülmeyin. Ve bol.bol.bol bol.yeyin.
Gebelik haftası 35

1 cevap

0 oy
(1 puan)
Bende 30+3 'te bebeğimde 10 gün gerileme olduğunu öğrendim, doktor tuzu şekeri karbonhidratı ekmeği yasakladı, protein sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başla dedi. Çok üzülüyorum beslenemediği için. Size doktorunuz ne tavsiye etti paylaşırsanız çok sevinirim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 
(143 puan)
Valahi canim. Seni okadar iyi anlıyorum ki ben psikolojikmen çökmüştüm. Buqun rahatladim bana hicbiseyi yasaklamadi. Canni skma yememe içmeme.fikkat et ddi.ve benim bebegime Bulundgum şehirde mikrosefali denildi. Alalim.yasamaz doğunca ddi 3 dr da. Ben 1 ay bekledim araştırma gttm özel.klinige. Dr rahat ol üzülme yememe dikkat et ddi sadece. Yedigim seyler. Yumurta sabahları. Öğlen süt hamur işi de yedim. Meyve armut ozellikle. Pekmez çok.icdim hiç icemiyordum günde bir kase badem ve ceviz yedim. Ne bulursan ye.
(143 puan)
Ha bide günde 2 tane beypazarı soda iç. Kemikleri gelistiriyo. Muhakak iç önemli olan kemik.yapisi zaten bebekte fos kilo degil
(1 puan)
Güzel haberler almanıza çok sevindim dediklerinize bende dikkat edeceğim çok teşekkür ederim içime su serptiniz
(143 puan)
Sende güzel haberler alacaksın bak gör inşallah kız ben aldıysam sen hayli.hayli.alirsn. gelişimi geri nin ötesindeydi benimkinin sende haber ed olurmu gelişimi.hakk8nda bizleri.merak ederm ben dualarım seninle ve snein gbi olan tüm kaygılı annelerle ama hiç.uzulme o haftasını öle bi yakaliyoki. Yakalamasa benimki yakalamazdı emin ol.kuzu iyi gecele.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.
30 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde nurrktlu (292 puan) sordu
0 oy
14 cevap 468 göst.

650,023 soru

3,423,486 cevap

4,255,389 yorum

183,717 üye

...