0 oy
666 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (585 puan)

Buradan bana covit sürecinde destek veren tüm arkadaşlara canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Bugün hastaneden taburcu oldum sonunda yaşadığım psikolojik çöküntüyü kelimelere sığdıramıyorum bana ettiğiniz dualar belki canım bebeğimi ve beni hayata bağladı. Ölmekten çok korktum yanıma refakatçi bile vermediler. Delta varyantı vardı bende ve bu yüzden adım hemşireler arasında delta gebeye çıkmıştı. Oksijen değerlerim o kadar düşmüştü ki doktorlar beni yoğun bakıma almayı bile düşünmüştür muhtemelen. Neyse ki geride kaldı artık Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Hatta taburcu olur olmaz bebeğimi detaylı ultrasona soktum yaklaşık 1 aydır durumundan bihaberdik. En çok da bebeğim için korktum. Çok şükür çok ufak tefek sıkıntılar dışında sağlıklı çıktı uyuyordu zaten iki gözümün çiçeği. Bu arada cinsiyetini de öğrendim kız olucak dedi doktor. Bugün dünyalar benim oldu. Hala deli gibi öksürüyorum hala nefes alırken inanılmaz zorlanıyorum ama bebeğimi gördüm mucize gibi. Rabbim düşmanımın başına vermesin bu hastalığı anneler çok dikkatli olun nolur. Tekrar söylüyorum benim yaşadıklarımı hiçkimse yaşamasın. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin <3 Bana burdan destek veren herkese tekrardan sonsuz teşekkürler inanılmaz moral oldunuz bana <3

Gebelik haftası 23

5 Cevap

+1 oy
(371 puan)

Hadi gözün aydın olsun :D hatırlıyorum postunu yazmıştım sana... Çok şükür kurtulmuşsun.. :) internetten baksana bi öksürüğe birebir dişi kozalak şurubu var.. Hamileler içebiliyo diye biliyorum ** sen yine de bi sor soruştur uygunsa mutlaka kullan çok rahatlatacak Allah ın izniyle :) 

(585 puan)
Ay ben de hatırladım ben de Allah razı olsun var ya ne kadar teşekkür etsem az. O küçücük desteğiniz belki de kurtardı bizi kızımla. Bundan sonraki süreç önüme gelen her şeyi yemek olucak :)
(371 puan)
İnşallah canım :)) Allah hastanenin eksikliğinide göstermesin orayada düşürmesin bidaha..
-Reklam-
0 oy
(191 puan)
Çok geçmiş olsun Rabb'im birdaha yaşatmasin öksürüğün de biran önce geçsin inşallah evladına ve sana sağlık versin
(585 puan)
Çok teşekkür ederim amin hepimize inşallah
0 oy
(143 puan)
Canımım benim nekadar güçlüsünüz Rabbim bidaha yasatmasn. Ve bunu unutturacak acı vermesn. Çok dikkat et yememe lutfen bende en ağır şekilde atlatan biri olarak 28.haftamda gelişim geriliği olusdu yiyemiyordum dıe. Lütfen pekmezini cevizini kasarini boll bol.bol.ye. bu iller gelişimi durduruor cnku.  Rabbim sağlıkla doğmasını nasib edsn.
(585 puan)
Hastanede yemekleri boğazıma boğazıma tıktım inanır mısın :) çok sağol canım benim Rabbim vermesin bir daha böyle bir hastalık kimseye gerçekten çok zor. Bebişleri de ihmal etmiyoruz inşallah :)
0 oy
(376 puan)
Canım Rabbim birdaha yasatmasin ailene ve esine bagislasin ikinizide ...çok sevindim çıkmana  elinden geldiğince güzel beslen güzel kızın da saglikla vaktinde gelsin insallah  
(585 puan)
Çok teşekkür ederim Amin Rabbim hepimize sağlık versin inşallah :)
(376 puan)
Amin canim insallah :)
0 oy
(3 puan)
Bende bu gece kovıd oldumu ogrendım 36 haftalık hamılym cok oksuruom cıgerlerm sokuluo resmen bende cok korkuyorm bebegıme yeterkı bıse olmasın
(585 puan)
Çok geçmiş olsun güzel anne haftan yakınmış senin covitli halde doğum yapan çok tanıdığım var. Moral çok önemli tamam mı moralini çok yüksek tut. Kaldığım hastanede hep benim gibi gebeler vardı. Kah ağladık kah güldük bebeklerimiz için çok endişelendik ama 14 gün sonunda taburcu olduk. Nolur çok dikkat et eline geçen her şeyi ye gücünü kuvvetini asla bırakma. Öksürükten korkma mesela ateşin yükselip oksijen değerlerin düşerse onlar sıkıntı olur o zaman hastaneye gitmek zorunda kalırsın. Hiç yorma kendini yataktan asla çıkma bolca dinlen canım. Rabbim tez zamanda şifanı versin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 387 göst.
0 oy
10 cevap 446 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
19 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yesim94 (66 puan) sordu

648,979 soru

3,419,510 cevap

4,250,712 yorum

183,439 üye

...