0 oy
907 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (970 puan)
Dk başı tuvalete gidiyorum. Arada bir gelen sancım var. Aşağı doğru çok baskı hissediyorum ve kızım çok hareketli. Nişan veya suyum gelmedi ya da ben farketmedim ama doğum başlamış olabilir mi? Ne yapsam bilemedim. 
Gebelik haftası 38+4

5 Cevap

0 oy
(901 puan)
git canım hastaneye zaten tuvaletin varmış gibi oluomuş git bekleme
(970 puan)
Yaa öyle mi diyorsun? İlk gebeliğim çok bilmiyorum da ama. Bi kalktım öyle dolandım. Ayaktayken çok sancım yok ama yatınca sürekli vuruyor uyuyamıyorum.
(32 puan)
Bak ben kizima gebeyken ayni dedigin gibi bir durum yasadim. Yatinca ozellikle sol tarafima yattigimda sancim oluyordu. Ayaktayken veya otururken sanci agri hissetmiyordum. ilk gebeligim die dogum sancisi oldugunu anlayamadim gebeligimde cok sorunluydu. 2. Gecenin sabahi esime durumu anlattim bi acile kontrole gidelim dedim gittik doktor dediki 3 cm acilman var dogum baslamis dedi direk dogum icin aldilar beni. Benim de nisanim veya suyum gelmemisti. Farkinda olmadan evde 2 gün sanci cekmisim
(970 puan)
Aa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım gideyim o zaman bendeee
(32 puan)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
-Reklam-
0 oy
(1,351 puan)
Sancı sıklığını hesap et canım kaç dk bir oluyor bide tuvalet ihtiyacı idrar mi arkadan mi 
(970 puan)
İdrar canımm
0 oy
(3,331 puan)
Sey canim cok afedersin büyük tualetin var gibi poponda baskı var ve bisey yoksa agri araligini takip et 5 dk mi oyle ise dogum sancisi. 
(970 puan)
Galiba doğum sancısı değil yerini kaşıntıya bıraktı anlamadım kiii :)
0 oy
(59 puan)
Bende 38+1 günlük hamileyim aynı dediğiniz durumdayım. Arada sırada sancı kasılma tuvalete gitme isteği ama ne nişan ne su var. Hareket ettikçe de karnımın içi ağrıyor. Belime ara sıra vuran agrilar ama hepsi yattığımda veya biraz yürüdüğümde geçiyor. Sanırım bunların hepsi doğum hazırlıkları fakat asıl doğum sancılarınin böyle arada sırada olup geçtiğini düşünmüyorum düzenli ve şiddeti artarak devam ediyor ise gerçek doğum başlar bence ve onu anlarız suandan evham yapmaya gerek yok bence ama siz yine de kendinizi kontrol edin ona göre hareket edin derim bende durumlar böyle :)
(22 puan)
Bazı durumlarda nişan ve su gelmez benim ilk doğumum öyleydi her insanda farklı şekilde belirti gösterebiliyor bu durumda yapılması gereken sancı aralıklarınızi dikkatte alıp kontrol etmeniz ama anlaşılan size daha var gibi hayırlısi olsun sağlıcakla alın kucağınıza bebişini :)
(970 puan)
Bende ne yapayım bilemedimm amin inşallah hepimiz sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alalımm:)
0 oy
(22 puan)
Hemen gitme derim az bekle sancılarını kontrol et önce doğum sancısı önce saatte bir vurur sonra yarım saatte daha sonra 10 dakika 5 sonra 1 dakikaya iner sancın, saat tut sancın hangi aralıklarda var ?
(970 puan)
Valla benim sancılar yerini kaşıntıya bıraktı anlamadım kiii:)
(22 puan)
Yalancı sancılardır onlar :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 273 göst.
0 oy
0 cevap 99 göst.
11 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rabia ali (43 puan) sordu
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
1 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Senemmmmm (48 puan) sordu

650,891 soru

3,426,802 cevap

4,259,260 yorum

183,962 üye

...