0 oy
1,232 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde

Kızlar lütfen bu konuda artık post açmayın. Nar gibi sağlıklı meyvenin sayısı azdır. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış...


Narı fazla tüketirseniz en fazla kabız yapar çekirdekleri nedeniyle. O kadar. Bende onu bile yapmıyor.

Her gün nar suyu tüketen biri olarak böyle koca karı safsatalarına kulak asmamanızı öneriyorum. Leke falan da yapmaz. Sizinle dalga geçiyorlar bence :) 

Ben şimdi nar soymaya gidiyorum. Canım çekti.
İyi günleeer :) 
Gebelik haftası 12+4

15 Cevap

0 oy
(1,857 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Evet bende öyle düşünüyorum sonuçta meyvenin ne zararı olabilir zaten herşeyin fazlasını yersek zarar. Evet hassas bir dönem herkes korkuyor bebeğine bişey olacak diye ama biraz da araştıralım hamişler bu tarz konuları, bende gidip yiyeyim afiyet olsun:D<3

-Reklam-
0 oy
(612 puan)
Ben de hergun yiyorum :D hamilelik psikolojisi yetmezmiş gibi bir de buradaki yorumları okuyup sıkıntıya giriyorrruz saka gibi 
0 oy
(673 puan)
Ayy valla doğru söylüyorsunuz ne zaman girsem nar zarar verir mi düşürür mü baydı Milet
0 oy
(3,714 puan)
Vallla kocaman bi narı güzelce temizlerim kaseye doldurup kaşık kaşık yerim en sevdiğim :)) 
0 oy
(2,732 puan)
Bende her gün yiyorum 16 hafta dayım asla inanmam yok vilek yeme yok ciğer elleme off ne alaka ya hepsini de yedim yiycem :)
0 oy
(450 puan)
Siz boyle diyorsunuz ama bi arkadasim düsük yapti doktoru cok fazla nar suyu icmenin dusugu tetikledigini soyledi tabi ki abartamamak kaydiyla yemek zarar vermez ama ilk aylarda biraz dikkatli olmakta fayda var herkesin bünyesi bir degil sonucta :))
Bence sallamış doktoru :) YouTube'de onlarca "kadın doğum doktoru" narın da suyunun da faydalarını saya saya bitiremiyorlar. Narın çocuk düşürmesi gibi bir durum söz konusu değil Allah'ın izniyle. Allah'ın nimetine iftira atıyorlar durduk yere :)
0 oy
(1,634 puan)
Hamileyken hergun ben de yiyodm çok seviyodm şükür sknti olmadi:)
0 oy
(900 puan)
Ay benimde canım nar istedi
0 oy
(1,597 puan)

Bu postu okurken bile nar yiyen ben :)

0 oy
(580 puan)
Bende şuanda içmeye gidiyorum bir çuval nar tüketim sıkarak iç iç bitmiyor Allah şükür vitaminin dışında birşey yok 
0 oy
(244 puan)

Hay ALLAH razı olsun senden... Ya yeter artık inan nar yemekden soğudum hani mevsim dolayısıyla bol çok şükür eşimde alıyor her hafta severek yiyoruz ama şu "1 bardak nar suyu içtim kanamam oldu" yada "nar yedim lekelenmem oldu sizde nardan mıdır benim gibi olan var mı"

 Ya bacım biz nerden bilelim senin kanaman yada lekelenmen  neden oluyo sende olan şey bende de olacak diye bi kayide yok ki hayir olsa bile benim kilom boyum yumurtalığim hamilelik dönemin hastalıklarımız senden çok farklı denk gelmis olabilir  doktorunu aramak yerine neden gelip koştur koştur buraya post açıp zaman kaybediyorsun kaldı ki biz doktor  muyuz? Elbette seni takip eden bir doktorun vardir ara sor  ulasamiyorsan acile git yani neden nar yedim yada suyunu içtim kanamam var sizde neden diye bize sorma gereği duyuyorsun? 

0 oy
(38 puan)
Ben salı günü sağlık ocağına gittiğimde ilgilenen ebe kesinlikle nar yeme düşük yapar erken doğuma sebep olur diyerek uyardı.Sahsen bende abarttıgini düşündüm 
Saçmalamış :) Koca karı masallarından önce sağlık personelinin kurtulması gerek :)
0 oy
(363 puan)
Ben alıp ayıklayıp kavanoza koyuyorum canım çektikçe yiyorum en faydalı meyvelerden büyük nimet:)))
0 oy
(360 puan)
Canım gebeliğin basindan beri su şöyle bu böyle diyenlere inat ne istiyosam yedim yeri geldi abur cubur tükettim yeri geldi hurma yedim ( erken doğuma sebep oluyormuş ) yeri geldi kase kase yoğurt yedim çok şükür hiç bir sorunumuz yok. Daha önce 2 sefer sonlanan gebeliklerim oldu üzümün çöpü armutun sapı dersen rahat edemezsin bu süreçte biraz akışına bırakmak lazım her meyvenin sebzenin yararı var ama kararınca yemek önemli. Size katılıyorum. Afiyet bal şifa olsun size ve bebeğinize :) 
0 oy
(70 puan)

Ben de yiyorum nar ne yapabilir meyve sonuçta:)bebiişlerimize yarasın yeter 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
10 cevap 843 göst.
28 Aralık 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Talha & (1 puan) sordu
0 oy
16 cevap 1,277 göst.
3 Kasım 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Elif Uygun (80 puan) sordu

648,264 soru

3,416,846 cevap

4,247,465 yorum

183,235 üye

...