0 oy
366 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (337 puan)
Hanımlar merhaba. Bebeğim için reflü yatagi ve düz kafa yastığı almak istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? Birde reflü yatağı kesin alacağım fakat düz kafa yastığı konusunda tereddütteyim doğumdan sonra ihtiyaç halinde (bebeğin kafası yamuksa) mi alınmalı? Deneyimli anneler bilgi verebilir mi?
Gebelik haftası 31+5

3 Cevap

0 oy
(130 puan)
reflü yatağı çok iyi oluyormuş diye duydum bende alacağım.. düz kafa yastığını pek duymadım cnm ama sürekli sağa sola çevirerek yatırırsanız düz kafa olacağını düşünmüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(337 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için
-Reklam-
0 oy
(535 puan)
https://www.e-bebek.com/baby-plus-kademeli-reflu-yatagi-p-byp-1353 reflü yatağı olarak bunu tercih ettim üstündeki kılıf yıkanabiliyor, boyu ayarlanıyor. Tercih etme sebebim genel reflü yataklarında hep bebeğin aşağı kayması sebebi ile sorun yaşamalarıydı ve yanlıklar olduça bebek 2 3 aydan sonra sıyamıyor bilgisi aldığım içindi. Ben çok beğendim umarım işimize yarar.

https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebekler-icin-duz-kafa-yastigi-pembe-p-byp-7134 yastık olarak bunu alacağım henüz satın almadım arkadaşım kullanıyor oğluna o önerdi doğar doğmaz kullanmaya başladı ama ben de alsam mı gerekir mi diye düşünmüyor değilim ama amaç zaten kafası düz olmasın diye önüne geçmek dendi, ne desem yalan olur bu konuda.
(337 puan)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Birde reflü yatağını doktorunuz onerirse alın diyenler de var var kafam karıştı açıkçası.
(535 puan)
Her türlü kustukları için :) doktoruma danıştım düz yatırırken kullanırsın gerek olmazsa uyurken kusarsa genzine kaçıyor dedi ben de biraz korkak bi insanım açıkcası bir de gece emzirip gaz çıkarıp yatırıcaz mide kapakcıkları gelişmediği için kusuyolar diye kesin kullanıcam gözüyle bakıyorum tabi tecrübe edenler daha iyi bilir herkesin hep bi fikri var çünkü :)
(337 puan)
Teşekkür ederim alayım bende. Çünkü bende panik bir insanımdir uyku falan tutmaz beni kustu mu kusmugunu yuttu mu diye :)
(535 puan)
Ben de öyle düşünüyorum :) Allah korusun tabi. Sağlıkla gelsinler, büyüsünler inşallah ♥️
0 oy
(676 puan)
Kafasi yamuk dogarsa diye degil duz kafali olmasin diye aliniyo yani bebegi devamli saga sola cevrmek yerine duz yatsada kafasi duzlesmiyo bole olunca 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
15 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde BebekBekleyenAnne (31 puan) sordu
0 oy
3 cevap 432 göst.

649,203 soru

3,420,315 cevap

4,251,708 yorum

183,485 üye

...