0 oy
161 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (58 puan)
kapalı
Migdem çok bulaniyo çok kötü 7+6yim hiç birşey yiyemiyorum herşeyden iğreniyorum bulantı olmaması için neler yemem lazim doktorum ilaç yazdı da ise yaramiyor hapları içerken de migdem bulanıyor çok kötüyüm
Gebelik haftası 7+6
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

+1 oy
(139 puan)

En önemlisi aç kalma ve çok doyma. Mide bu ikisini de sevmiyor. Özellikle açlık. Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ye. Yanında naneli mentollü şeker olsun mutlaka. Bana çok iyi geliyor naneli şeker. Düşün midem bulanıyor afedersin istifra ettikten sonra hala devam ediyorsa hemen yüzüme su vurup naneli şeker yiyorum. Anında kesiyor. Bir de taze nane kokluyorum :) temiz hava da çok iyi gelir. Havalar soğuk olmasına rağmen ya balkona çıkıp oturuyorum ya da pencere açıyorum. Zeytin de iyi gelir çok az bir parça ile 5 tane zeytin yersen miden daha rahatlar. Nane çayı da mideye iyi geliyor normalde ama hiç içmedim hamilelik döneminde. Bir dönemde sadece patates haşlaması yedim. Patates haşlaması ve tuz mideme çok iyi geliyordu. 

Ha bir de tiksindiğin şeylerden uzak dur. Ben mutfaktan tiksiniyordum 1 hafta evde yemek yemedik. Kahvaltımı ve akşam yemeğimi kayınvalidemdemde yedim ve hazırlığını da ben yapmadım. O haftadan beri çok şükür iyiyim. İmkanın varsa en azından akşam yemeklerinde ya eşin yapsın ya da başka bir yerde ye:) biraz daha rahatlarsın. 

(667 puan)
O kadar güzel anlatmış ki kendimi gördüm resmen, bende aynı şeyleri yaparak atlattım o günleri, sen bu arkadaşın dediklerini yap yeterli canım :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 794 göst.
0 oy
4 cevap 347 göst.

648,287 soru

3,417,124 cevap

4,247,861 yorum

183,258 üye

...