0 oy
288 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (984 puan)
Merhaba ben 16 haftalık olduk bugün 

Sizde ne gibi şikayetler var karnım şimdiden büyüdü zaten hiç bir zaman zayıf biri olamadım

Bende mide bulantısı var genelde omega3 balık hapını içince oluyor sağ bacağım bazen ağrı yapıyor 14 den 16 ya kadar baş ağrısı olmuştu şuan da yok çok şükür onun dışında bel ağrısı oluyor birde bişey danışmak istiyorum sırt üstü yatmak sakincalimi acaba etrafimdakiler bu şekilde zararlı demişti salı günü randevum var o zaman soracağım doktoruma. Aynı zaman da cinsiyet konusuna gelirsek de 11.hafta da doktorum 2li teste girdiğimde cinsiyet tahmininde bulundu erkeğe benzettim ama kesin değil demişti belki bu hafta net ogrenebilirim evet bende durumlar bu şekilde 
Gebelik haftası 16

6 Cevap

0 oy
(353 puan)
16+1 mide bulantım falan yok kasık ağrım oluyor sol tarafta genelde karnım da büyümedi

perşembe damardan takviye aldım kan değerlerim yükselmediği  için 

cinsiyetimize de kız dedi doktorumuz Perşembe günü

bende böyle ☺️
-Reklam-
0 oy
(488 puan)
Bende bugün 16 oldum. Arasıra karın ve kasık ağrısı var. Sırt üstü uzun yatarsam sol tarafimda yumruk gibi birşey oluyor sola yatınca düzeliyor. 13. Haftada erkeğe benziyor ama kesin değil dedi doktorum. İki hafta sonra kontrolüm var iple çekiyorum. :) Artık hareketlerini hissetmek istiyorum. Sürekli acaba iyimi gelişiyor mu büyüyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum :D hergun görmek istiyorum. Resmen özlüyorum bebeğimi. Çok şükür bende ne baştan beri hiç mide bulantısı olmadı. Sadece düşük tehlikem olduğu için progestan kullanıyorum o yüzden kafam güzel geziyorum :D
(88 puan)
Bnde 15 haftalık oldum mide bulantısı fln yok çok rahatım bnde aynı sen gibi oluyorum sırt üstü yatınca sol tarafimda yumruk gibi bişey olusuyo sonra duzeliyo heycen verici bişey ya bnm anlatmak istediklerimi anlatmisin bu cuma randevum cinsiyetin kesin öğrenirim dimi kizlar
(488 puan)
İyi bari aynı şeyleri yaşayan biri daha varmış:))
İnşallah öğrenirsin çikolata ye vişne suyu ic falan diyorlar. Bende iki hafta sonra muayeneye gidicem iple çekiyorum cinsiyeti öğrenmek için :)
(984 puan)
Ay sorma bende progestan kullanıyorum umarım hepimiz randevu zamanımızda kesin bir cinsiyet öğreniriz :)
(488 puan)
Amiiiin inşallah :))
0 oy
(1,453 puan)
16 haftalıgım cınsıyet 14. Haftada netlestı erkek ve kusmalarım son sürat devam ediyor zor bır gebelık gecırıyorum. Bazen bebege bırsey olacak dıye korkuyoeum ustune bıde suan Covıd oldum. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun .
(984 puan)
Çok geçmiş olsun canım umarım hızlıca iyilesirsin asilarini olmusmuydun
(1,453 puan)
Amın canım ıns 1. Doz tamam 2. Doz aralıkta olacaktım
0 oy
(168 puan)

Ben de 16+1im :) şu 3-4 gündür nedense aşırı sıcaklıyorum ter boşalıyor resmen onun haricinde bir şikayetim yok çok şükür. Bi 10dk filan sırtüstü yatınca karnında gerginlik hissediyorum rahat edemiyorum. Cinsiyet henüz belli değil 12. haftada randevum vardı doktor şimdi bişey diyemem 16da net belli olur dedi. Haftaya randevum var bakalım bekliyoruz hayırlısı:)

(984 puan)
Allah'tan hayırlısı olsun canım saglikli olsunlar cinsiyet önemli değil
0 oy
(2 puan)
Merhabalar bugün bizde 16+0 olduk çok şükür , haftaya kontrolümz var bende bebeğimi sürekli görmek istiyorum ve cinsiyetini çok merak ediyorum.

Hissetmeyince acaba yaşıyor mu diye de korkuyorum hep.
(984 puan)
Bu korkular hepimizde oluyor randevu günümüz gelsin diye gün saydigimiz biraz daha fazla gorurum inşallah dediğimiz randevular :) bende merak ediyorum cinsiyetini ama hep erkek hissediyorum 11.hafta da doktorda erkeğe benzetmisti :)
0 oy
(830 puan)
Bende 16 sayılırım :) 17+2 :) cinsiyetimiz 3 haftadır 2 doktorunda teyidiyle şuan %95 kız:) onun dışında göbeğim çıktı hareketlerini hissediyorum öylee şimdilik bir sıkıntı yok Allaha şükür bunda hç bulantım olmadı ama oğlumda çok olmuştu kızım üzmeyecek galiba diyorum inş. Böyle gider:) 
(984 puan)
İnşallah canım Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 317 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
15 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulsen71 (26 puan) sordu

651,512 soru

3,429,332 cevap

4,261,858 yorum

184,139 üye

...