0 oy
324 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (709 puan)
Kizlar 9 hafta 2 günlük bebeğim var bugün ilk kez 5 6 dal maydanoz yedim sorun olur mu bu güne kadar hiç yememistim burada düşük yapıyor yazdığı için
Gebelik haftası 9+2

9 Cevap

0 oy
(546 puan)
Yahu yok tutam tutam yemedigin sürece sorun olmaz merak etme 
-Reklam-
0 oy
(295 puan)
Hiç bişey olmaz 
0 oy
(2,006 puan)
Yok canim hicbirsey olmaz ben yeşillk seven biriyim ayrica bir tabak yememissin ki az yemissin dolu dolu yemekten kaçın sadece simdilik
0 oy
(1,069 puan)
Abartıya kacmafigin sürece hiçbişey olmaz
0 oy
(9 puan)
Kaynatıp  litre litre suyunu içmediğiniz sürece  hic bir şey  olmaz hatta gun aşırı  az az yiyebilirsiniz bile ben yedim salatalarda orda burda. 
0 oy
Sen bakma o koca karılara :) Onlara göre her şey düşük yapıyor. 
(1,027 puan)
Benim aile hekimim eşime demişti beni odadan çıkarıp eşimle özel konuştu  maydanoz nane hurma vs yemesin onu yapmasin bunu yapmasin adam eşimin gözünü herşeyden o kadar korkutmustu ki yani 7. Ayına girdim hala değiştiremedim o düşünceleri ne yazık ki.
Gerçekten bu koca karı safsatalarına en çok yaşatan kişiler konunun uzmanı olmayan sağlık çalışanları. Sanki sana kaldı bu konuda tavsiye vermek. Sen genel halk sağlığı doktorusun. Bu işin uyarısını yapacaksa kadın doğumcu yapsın. Bu ne ya. Vallahi rezalet ve cehalet.
(1,027 puan)
Aynen öyle vallahi daha neler neler demiş benimkine doktor söyledi diye hala ona inanıyor ne yazık ki .Kadın doğum doktoruna da sordum hatta sırf eşim inansın diye yanında bazı şeyleri yok o zaman o niye öyle dedi o da doktor  diyor.Anlatmayı bıraktım artık napıym:)
0 oy
(2,390 puan)
Ben yiyorum canim şükür hic sikinti yasamadim
0 oy
(337 puan)
YouTube Kağan Kocatepe hamilelikte maydanoz tüketimi diye bir video var izlemeni tavsiye ederim. Üç beş daldan bir şey olmaz aşırıya kaçma yeter bende yiyorum. Bunların hepsi koca karı uydurmasi :)
(709 puan)
Sagol canım benim çok canım isteyince yedim sonradan düşününce bir size sorayım dedim:)
0 oy
(614 puan)
Yani sorun olmaz ama stres yapacaksan yemeseydin keşke.  Stres daha zararlı . Maydanoz kür ü yapılıyor ya hani maydanoz suyu falan icliyor 15 gun boyunca onlar tehlikeli onlar dusuge sebep olur. 

655,160 soru

3,443,305 cevap

4,277,467 yorum

185,117 üye

...