0 oy
219 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
8+6 haftalık hamileyim  kahverengi  kırmızımsı akıntı gelmiş  ne olabilir
Gebelik haftası 8+6

6 Cevap

0 oy
(453 puan)
Bende aynı durumu yaşadım canım doktorum progestan ve iğne verdi çok şükür geçti dinlen sıcak duş alma ilişki yasak ve doktor görün düşük tehliken vardır büyük ihtimalle korkm dua et elini karnına koy ve sürekli salavat getir rabbim kimseye zor günler yaşatmasın yaşayan bilir stresten uzak dur 
-Reklam-
0 oy
(475 puan)
Düşük riski olabilir mutlaka bir doktora başvurun 
0 oy
(344 puan)
Hemen doktora muayene olmalısınız.. Hamilelikte hangi hafta olursa olsun kanama göz ardı edilmemeli.. 

Acile. Gidin

 Şimdiden geçmiş olsun 
0 oy
(14 puan)
Canım korkma bende de oldu çok sancım da oldu hatta yerleşme kanaması dedi doktor rahim büyüdüğü için bazı kılcal damarlarda çatlayıp kanama oluyor progestan verdi dinlendim dikkat ettim geçti çok şükür. 
0 oy
(67 puan)
Bende tam 9. Haftamda kanama olmuştu yola gitmiştim ve ilişki yasamistik tabi O zaman anladım ikisininde yasak oldugunu ilk gebeligim cok tecrubesizdim düşük riski var kese etrafında kan var kesinlikle bunlar yasak dedi progestan ve igne verdi hala kullanıyorum fitil olarak gebelikte hersey normal ama tek damla kanama bile zararlı olabilirmiş bazılarında yerleşme kanaması oluyomuş ama yinede  hemen doktoruna gitmelisin bence en azindan erkenden önlemini almis olursun.
0 oy
(139 puan)
Ben de çok gördüm. Bu haftalarda değil daha önce gördüm. İlk öğrendiğim zamanlar. Ama plesental şift adı verilen bir kanama da oluyor sanırım bu haftalarda. Hormonlarla alakalı. Doktorum bana adet kanamasından 2 kat fazla sancı, adet kanaması gibi kanama görmeden gelme demişti. Ama insan bir doktora görünmeden rahat edemiyor işte. Korkma bir şey yoktur inşaallah. Buradaki hanımlar da hemen acile git düşük müşük falan diyorlar. Bana da zamanında ne duruyorsun acile git falan diye kızmışlardı. Pek kulak asma, sakin ol. Gideceksen yine git doktora canım. 

İlgili bir soru bulunamadı

650,015 soru

3,423,416 cevap

4,255,317 yorum

183,710 üye

...