0 oy
276 göst.
Doğum kategorisinde (19 puan)
Merhaba arkadaşlar nasipse 3 hafta sonra sezaryen olacağım ilk kızımda sezeryan olmak zorunda kaldım aralarında 18 ay var sizce normal olabilir mi bu doğum ya da sezaryan sonrası normal doğum yapan var mı aramızda bilgi verir misiniz ?
Gebelik haftası 35

5 Cevap

0 oy
(866 puan)
Arası çok az kimse riske atmaz
-Reklam-
0 oy
(171 puan)
Benim de kizimda mecburi sezaryan oldum şimdi bende ikinciye hamileyim ve kızım 4 yaşında şuan 8 haftalık hamileyim . Bende normal doğum istiyorum arasında 4 sene olacak aslında yaptıran çok doktor var ama aklımda çok şüpheler var . SSVD  olan çok hasta var yoksa . Ama riskleri fazla . Bende bunu son aylarda doktorumla  konuşacam. Ama bildiğim kadarıyla olması için en az 2 sene geçmesi gerekiyor muş. 
0 oy
(411 puan)
Yani madem ssvd bir doğum planladin niye acele ettin 18 ay arayla kimse sana ssvd yapmaz en az üç yıl olması gerekiyor 

Ayrıca son üç haftan kalmış madem istiyordun gebeliğini takip edecek ne doktor bulmuşsun ne hastane 
(538 puan)
Kuzu valla yorumun biraz ağır olmuş, belki yeni haberi olmuştur bu uygulamadan ayrıca azimsanmayacak kadar çok kişi var bir yıl arayla bile yapan, ssvd tamamen kisiye gore değerlendirilir, 10 yıl geçip dikişleri çok kötü deformlu olanlar var ve kabul edilmiyor bir yıl geçip dikişi muazzam olanlar var acibadem de çatır çatır doğum yapıyolar, herşey nasip belki bulur doktorunu yapar hevesini kırmayalım kimsenin..  
(19 puan)
Canım planlı bir gebelik değildi planlı olması için ne şartlar ne de ben uygun değildim ilk gebelikten sonra çocuğumun olma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu söyledi doktorlar gitmedigim
Hastane kalmadi resmen Allah iste korunur iken hamile kalanlardanım bu yorumu yapmak için önce bilinçli gebelik mi diye sorsaydın keşke.
(411 puan)
Mesele bilinçli gebelik veya planlı gbelik deil
Gebeliğin planlı veya plansız olması bişey değiştirmez 9 ay boyunca araştırma yapacak vaktin bulurdun yani
Çocuğun olma ihtimali yoksa hastane hastane gezdiusen neden korundun orayı anlamadım
(19 puan)
Hastane hastane gezme sebebim bir çözümü var mıydı diye iç karnım ile rahmimi bir diktiklerini söyledi doktor o yüzden doktor doktor gezdim.
Korunma sebebim ise psikolojik bir durum olmasıydı.
9 aydır araştırma yapmadığımı nereden çıkardığını da bilmiyorum sadece burada bu konuda tecrübeli birilerinin olup olmadığını sormaktır.
0 oy
(50 puan)
Ben de istiyorum benim kızımda 2 yaşında dopurana kadar 3 ü bulur nerdeyse ben de doktor araştırıyorum keşke önceden baksaydın doktor çok önemli bu işlerde 1 yıl geçse bile yaptıran doktorlar var mesela sare davutoğlu 
0 oy
(87 puan)
İlk çocuğunuz da sezeryan olmak zorunda kalmışsınız demekki normal doğum mümkün değildi şimdi 18 ay var aralarında diyorsunuz doktorlar ssvd için en az 2 yıl diyorlar ayrıca riskleri de çok rahim kasılmalardan dolayı önceki kesi yerinden yirtilabiliyor bence böyle birseyi göze almayın önemli olan hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağa almak 
(19 puan)
İlk çocuğumun doğumda doktor bilinçsizliğinden kafası sismeye başlamıştı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
5 Ocak Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Leyla.11 (56 puan) sordu
0 oy
0 cevap 98 göst.

651,190 soru

3,427,987 cevap

4,260,548 yorum

184,051 üye

...