0 oy
645 göst.
Doğum kategorisinde (86 puan)
İstanbul nisa hastanesi doğum yapanlar deneyimlerini yazabilir mi 
Gebelik haftası 34

6 Cevap

+1 oy
(143 puan)
Merhaba doğum yapmadim ama ilk kadın doğum doktoru tecrübem o hastanedeydi ve hiç memnun kalmadım. Sefaköy de Medipol hastanesi var hemen hemen maddi anlamda birbirine denk sayılır.
(143 puan)
Yaklaşık olarak 7 sene evveldi inanın isim vs hiç hatırlayamıyorum. İki yakınım doğum için orayı tercih etti neyse ki çok büyük sıkıntılar yaşamadı ama pişman oldu. Babam ve eşim yine aynı hastanede check up yaptırdı aynı şekilde onlar da memnun kalmadı. Hal böyle olunca artık orayı tercih etmiyoruz.
(143 puan)
Söyle kisaca özetleyebilirim. İlk ilişki sonrası geçmeyen kanama nedeniyle gittim bünyeme çok ama çok hoyratça davranıldı.
(86 puan)
Anladım kötü deneyim olmuş evet. paylaştığınız için çok teşekkür ederimm
(143 puan)
Rica ederim sağlıkla kucaklayın inşaallah
(86 puan)
Aminn  aminn cümlemiz inşallah
-Reklam-
+1 oy
(182 puan)
Canım ben ilk doğumumu orda yaptım mahremiyet açısında çok iyi her konuda çok memnun kaldım hatta bu gebeliğimde de oraya ve aynı doktora gidiyorum doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse. İlgi alaka çok iyi. 
(86 puan)
Hangi  dr canım
(182 puan)
Derya kanza gül
(86 puan)
Çok teşekkür ederim
(182 puan)
Rica ederim
+1 oy
(80 puan)
Bende 1. Kızımda oraya gittm doğumda orda oldu şimdi 2. Kızıma da oraya gidiyorum doc. Doktor asiye uzuna cokk memnunum ben
(86 puan)
Çok teşekkür ederim
+1 oy
(519 puan)
Doğumumu orada yaptım çok memnun kaldım şimdi ikinciyide nasip olursa orada yapmayı düşünüyorum sezeryan biraz pahalı 4,500 bakalım maddiyat el verirse ,genel anlamda memenun kaldım gorumcemde bir sene önce belden uyusturmali sezeryan oldu aynı gün ayağa kalktı fazla ağrı sızı hissetmesi oda çok memnun ...doktor Derya kanzagul u öneririm.
(86 puan)
Çok teşekkür ederim
+1 oy
(173 puan)
3.gebeliğim ilk 2 doğumun da orada mürvet hanimda yaptim hic bir sorun yaşamadım. 20 gun sonra spinal sezeryan olucam ins. Yine murvet hanimdayim eltim görümcem kardesim yigenim herkes memnun kaldi fiyatlar bi tık yüksek 
(86 puan)
Çok teşekkür ederim
+1 oy
(486 puan)
Asiye hanima gittim hiç memnun kalmayıp degistirdim hastane ozellikle çok kötüydü
(86 puan)
Asiye hanm dan neden memnun kalmadınız
(486 puan)
Kendisine ulaşmak imkansız gibi bir seydi ulaşmam gereken durumlarda 1 2 gün sonra ulaştığım oluyordu  ve iki asistanı oldugu halde ulasamiyordum . Kendisi guler yüzlü ama asistanları tersti herkese randevu veriliyor sıra oluyordu kapıda saatinde giremiyorsun çok bekliyorduk ve çocuğumun babasi bebeğinin kalbini bile duyamadı odaya almiyorlardi ve çok kısa sürüyor muayeneler zaten iki asistan varken rahat her sey konuşulmuyor baska hastaneye gectim eşimde giriyor neredeyse 30 40 dakika iceride duruyoruz rahatça konuşuyoruz acelemiz yok
(86 puan)
Anladim canım benim  diğer hastanen hangisi peki önerirmisin

İlgili sorular

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,778 yorum

184,000 üye

...