0 oy
166 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,321 puan)
Kızlar maşallah diyeyim gayet hafifim hamile olduğumun farkinda bile değilim :) erkek bebiş bekliyoruz hareketlerini 3 haftadır hissediyorum 2. Gebeliğim :) sizler nasılsınız bide kaç aylık oluyor 20+4 tam olarak ?

4 Cevap

0 oy
(2,793 puan)
20+2deyim bende :) ilk gebelik oglum oluyo inşallah. Bu hafta nezle oldum malesef onun disinda iyiydim bel agrim oluyodu bi tek. Hareketlerini 16da ilk defa hissettim giderek belirginlesti. Karnim baya buyudu eğilmekte zorlanıyorum yatarken kalkarken falan. Şuanda sanırım 5.ayın icindeyiz :)
(1,321 puan)
Hadi yaa baya erken hissetmişsin canım ben ilk gebeligimde 22 de hissettim ;) benim gobegim çok çıkmadı daha kıyafetlerin altından belli olmuyor ama tabi göbek var yine de . Hamileyken grip.cok zor canım geçmiş olsun dikkat et mutlaka ilaç ve bitki çayı da içemiyorum kendini sıcak tutmaya çalış .
(24 puan)
Yaa senle aynıyız bende 20+2 benimde ilk gebelik :)) bende kız bebek bekliyorum karnım henüz çok az çıkmadı daha henüz kendimizi dışarı belli etmiyoruz dar üstler giymedikçe teyzoşlarımız:))
-Reklam-
0 oy
(585 puan)
20+4 bizimde kızım olacak ara ara bacak ağrım ve kasık ağrım var artık bizde çok güzel hareket ediyoruz ilk bebeğim covid aşısı olacağım akşama doğumdan çok korkuyorum inşallah hepiniz saglikla alın kucağınıza Rabb'im bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin
(1,321 puan)
Canım benim ikinci gebeliğim ilki normaldi kesinlikle Allah'ın izniyle bunu da normal istiyorum . Tabi kolay değil ama bı kaç saat çekiyorsun sonrasında herşey bitiyor . Vücudun kaldıramayacağı bı ağrı değil emin ol .
(585 puan)
Sağlıkla gelsinde çekerim inşallah ilk olup okadar kişi biseyler anlatınca tırstım biraz hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimize yardımcı olsun ama duygusu paha biçilemez gerçekten çok teşekkür ederim
(1,321 puan)
Asla anlatılanlar gibi değil.  Zaten biraz abartmak hoşumuza gidiyor.  Anlatılanlar gibi olsa kimse ikinciyi üçüncüyü getirmez canım :)
(585 puan)
:) bunu duyduğuma çok sevindim şuan Allah razı olsun güldümde biraz haklısınız sanırım sizede sağlıklı doğumlar dilerim Allah'a emanet olun inşallah :)
(1,321 puan)
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kolay bı şekilde kucağımıza alırız ❤️
0 oy
(1,984 puan)
20+1 kızım olucak:) kabızlık şikayetim var şu aralar. Bide hareketlerini 2 gündür daha az hissediyorum stres oldum ama bu haftalarda düzensiz olması normalmiş
(1,321 puan)
Canım bol bol sıvı beslen kabızlık zor insanı yoruyor . Evet 25 ten sonra günde 10 kere en az hareketini hissetmek şart . Benimde bazen hiç hareket etmiyor bazen de sanki halay çekiyor :)
0 oy
(265 puan)
Tam olarak aynı gündeyiz ikiz bekliyoruz ama 3

Haftadan beri geçmeyen mide bulantısı 9kilo verdim alamayorum çünkü hiç bişey tuketemiyorum meyve ve suyla yaşıyorum resmen serum prilam zoferde kullanıyorum ama nafile .. birkaç gündür de göğüs ağrısı yaşıyorum yani o kadar cokki özelliklede sağ taraf ne uyutuyor ne oturtuyor çok zor bir gebelik yaşıyorum ya nasip 
(1,321 puan)
Hadi yaa canım . İnan böyle zorluklar çeken daha çok annelik duygusunu mükâfatını görüyorlar . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ bebeislerin cinsiyeti ne acaba bide ilk çocukların mi :)
(265 puan)
Sağolasın canım Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucagimza alabilmeyi en önemlisi hayırlı evlat olsunlarda bunlar unutulur :) biri kız diğeri erkk canım
(1,321 puan)
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ ilk coxuklar demi ikisini de tadıcaksin çok güzel birşey masallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 457 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
30 Ekim 2022 Tüp Bebek kategorisinde Ddm akb (411 puan) sordu
0 oy
5 cevap 333 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.

649,080 soru

3,419,876 cevap

4,251,120 yorum

183,462 üye

...