0 oy
375 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)

Merhaba kızlar. Bazen bağırsaklarımdan o kadar ses geliyor ki gaz sıkıntımda yok aslında. Sizde de olmuş muydu? Bir arkadasın doktoru bebek buyudukce bağırsaklar ve mide baskı altinda kaldığı için bu durum normal demiş ama bilemedim. Çok rahatsız ediyor beni içimden sesler yükseliyor sürekli :) 

Gebelik haftası 22+3 haftalık

4 Cevap

0 oy
(548 puan)
Evet bendede cok oluyor ama sebebini bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Haftamız günümüz aynı bundan 2 gün önce hiç abartmadan söylüyorum karnım öyle bi ses çıkardı ki eşim diger odadan duydu 3 4 kere tekrarladı sonra geçti.
(72 puan)
Benimde öyle çok yüksek sesli ve insan zor durumda kalıyor utanıyor gece uykudan uyandı benim eşimde sesten
(58 puan)
Aynen öyle gerçekten
0 oy
(2,002 puan)
bebek gaz burakıyo olabilir
0 oy
(220 puan)
Ay dademin iki kere yaşadım :D görümcem ve kaynanam vardı. Zorrrttt diye bir ses geldi.. Herkes birbirine baktı osurdum sandılar ama karnımdan ses gelmişti sadece :D çok utandım. 
(72 puan)
Benimde aynı çok zor durumda kalıyorum utanç verici açıklamak zorunda kalıyorum her defasında :D

1,445,778 soru

23,751,999 cevap

314,887 kullanıcı

...