0 oy
919 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (49 puan)
Mrb hanımlar.bugun kovid asimin ikinci dozunu yaptırdım.ilkinde hiç bir yan etkisini görmedim biraz kolum ağrıdı bebek hareketinde falan azalma olmadı.ysptirmayi düşünen ler yaptırmalı bence.cunku etrafımızda çok asisiz insan var . bebeğin ve kendi sağlığın için asi olmaliyiz ben şuan 34 haftaligim doktorum önerdi.
Gebelik haftası 34

6 Cevap

0 oy
(928 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Aşı karşıtı olanlar genetik uzmanı filan mı ? Nasıl üretildiğini biliyor musun içinde ne var biliyo musun filan diyorlar? Sanki içindekileri söyleseler anlayacaklar. Hayatlarında makale okumamış sosyal medya komplo teorisyenlerinden öğrendiklerini bilgi zannediyorlar. Ay cidden çok komiksiniz cidden. Hayatınızda labaratuvar a girdiniz sanki. Bilim yaptınız.
(0 puan)
İçerikleri bizzat profesörlerden öğreniyoruz.. soruyoruz araştırıyoruz..peki siz savunuyorsunuz ya naptınız? Bilim falan mı yaptınız nasıl bu kadar güveniyorsunuz.. ? Siz mi ürettiniz ? Çalışmalarına dahil mi oldunuz?
(245 puan)
Biride çıkıp demezmi şimdi  bize çip takıyorlar çip siz hala aşı olmaya devam edin sadece gülerek okudum bazı yorumları  neymiş 18 yılda aşıyı bulmuşlarmısta. Yani hangi kafayla yazıyorlar anlamıyorum. Dediğiniz gibi sosyal medya dan duyduklariyla geçiniyorlar kardeşim  bu dünya ne hale geldi  kendinize gelin bı ya sosyal medyadan internetten her duydugunuza inanmayın  arkadaş sadece olun demiş bu kadar uzatmaya ne gerek var olucaksaniz olun olmayacaksiniz olmayın herkesin kendi hür iradesi  sadece  iyiliginizi istemiş okadar .
(928 puan)
Bana o bizzat sorduğunuz profların adını verir misiniz ? Bende bizzat sormak istiyorum :D
-Reklam-
0 oy
(1,257 puan)
Kuzenim olmadı doğum yaptı bebeği ile tatile gitti covid oldu bebeği ile atlattilar anne sütü şifa oldu ikiside iyiler benim Dr da önermiyor bebek ek gıdaya geçiş de 6 ay da olun diyor 
(49 puan)
Şuan asi dan başka çaremiz yok .bir de o kdr gebelerde ölüm yaşanıyor.benim bir oğlum daha var. Allah göstermesin  onu annesiz bırakmak istemem tedbirimi almak isterim.
(1,401 puan)
Aşı olanlar ölmüyormu sanıyorsunuz
(928 puan)
Bilinçli anne yorumu... Mantıksız mantıksız şeyler yazıyorlar. Sanki aşı ilk defa icat edildi. Kendi kendilerine teori uyduruyorlar
(0 puan)
Emin olun ki kimse öyle durduk yere aşı karşıtı olmuyor.. bu kararı almak için o kadar çok arastırma yaptım ki.. sifadır diyen arkadaş sen acaba aşının içeriğini biliyor musun? Nasıl üretiliyor, hangi canlı hücreleri kullanılıyor? Yok.. ama sorsan cahil olan hep biziz
(1,257 puan)
Herkes kendince haklı aşı şifa başka cagre yok diyorsunuz  ama hasta olunca ağrı kesici ilaç bile içerken tedirgin oluyoruz profesör doktor a gittim adam iki kat dikkat et kendine doğur öyle ol diyor içinde ne olduğunu bilmiyoruz diyor bebeğe ne etki edecek bilinmiyor diyor şimdi aşı oldunuz fakat sonrasında ilerde yan etkileri çıkarsa bebekte nolcak oda var kimse kimseye haksız yere yorumda bulunmasın benim görüşüm de aşı olmamaktan yana isteyen olsun yıllarca okumuş profesör olma diyor . Süttünden bile geçiyor diyor kuzenim öldü demişsin ama benim kuzenimde aşı olduğu halde mahvolmuş durumda hala bekliyor doğumu da yakın bünye meselesi birazda herkesin kendince sebepleri var biraz saygılı şekilde yorum yapın .
0 oy
(664 puan)
Ben vuruldum covid gecirdim ve nezle gibi geçti cok rahattim 
(664 puan)
Aa yıldızlanmis bari şunu da ekleyeyim doktorum dedi aşı vurulmasaydin ya bebegin ya da sana bişey olabilirdi dedi çok şükür atlattik
Koku gitmeseydi nezle saniyordum bi burun akintim oldu sadece bi de koku kaybi kimse inanmadi covid gecirdigime :D
0 oy
(108 puan)
Keşke biraz da o aşının içeriğini araştırsaydınız sonra aşkınızı olup önerseydiniz aşısızlardan korkmayın ben aşılı insanlardan korkup üzülüyorum daha 
(928 puan)
Üzülme aşı olanlara en azından bilinçliler. Bilinçsizlere üzül.
(108 puan)
İnşallah bilinçlilerin başına bişey gelmez o zaman Allah yardımcımız olsun
0 oy
8 aylık hamile arkadaşım kovidden vefat etti. Bebeğini bir kerecik bile görmeden komada iken karnından aldılar. 3 aylık hamile kuzenim kovid geçirdi, bebeği karnında 6 aylıkken kovid nedeniyle vefat etti. Şimdi aşılarını oldu, başına geleni sadece yaşayan bilir çünkü. Aşılarını tamamladı, yeni bebek için plan yapıyor. 

Ben 13+1'im bugün. 3. doz Sinovac aşımı bu hafta olacağım inşallah. Aşılar onlarca yıldır şifadır. Hangi virüs için üretildiyse o virüse bağışıklık kazanmamızı sağlar. O virüsün sebep olduğu hastalığı daha az kalıcı hasarla atlatmamıza vesile olur. Allah herkesi korusun. En çok da gebelerimizi ve bebeklerini ❤️

Bu arada "Aşının içinde ne var biliyor musunuz" sanki diyenler bunca yıldır yaptırdığınız aşıların içeriğini de bilmiyorsunuz :) Ancak birkaç cahil komplo teorisyeninin ortaya attığı şeylere inanıyorsunuz.

Peki ben de size şunu soruyorum: Siz covid virüsünün içinde ne var biliyor musunuz? Aşı olmadan, direkt vücudunuza aldığınız covid virüsünün ileride, birkaç yıl sonra ne gibi şeylere sebep olacağını biliyor musunuz? Aşı, vücudunuza girecek olan virüsün etkilerini yumuşatır. Kalıcı hasar görmenizi engeller. Ben kovid geçirdim iyiyim demekle bitmiyor süreç. Sonrasında ne gibi yan etkileri olacağını da bilmiyor kimse. En azından bu süreçte virüsü en az hasarla atlatmak için elimizde bir koz var. İsteyen, ailesini düşünen, o kozu kullansın. İstemeyen de kendisi bilir. 
(928 puan)
Çok güzel bir yorum
(0 puan)
Aşı olmak bir hak olduğu gibi olmamak da bir hakdır.. herkes özgür iradesiyle istediğini yapabilir.. yeter ki kimse saygıyı elden bırakmasın..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.

648,287 soru

3,417,124 cevap

4,247,861 yorum

183,258 üye

...