0 oy
410 göst.
Doğum kategorisinde (22 puan)
kapalı
Kızlar Hüseyin Miraç nasıl sizce kayınbabamın ismini huseyin esim illa mirac da olsun yaninda diyor sizce nasıl
Gebelik haftası 38
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

0 oy
(363 puan)
Miraç güzel bence Hüseyin de tek başına güzel ama ikisi beraber olmamışnsanki
-Reklam-
0 oy
(1,349 puan)
Yani genelde Miraç kullanılır bence Hüseyin diyen olur mu bilmem zaten çift kullanılması zor uzun olduğu için. O yüzden uyuma çok takılma derim. Bizde Meriç Buğra koyacağız. :)
(250 puan)
Benimde 1. oğlumun ismi MiraçAli 2. oğlum olucak 30 haftalığız MeriçAlp olucak ♡
(1,349 puan)
Ya ne güzel uymuş çok güzel isimler Miraç ve Ali kuzenlerimin Alp de kardeşimin adı bu arada hepsi sevdiğim isimler. Bı Meriç yoktu bizim etrafta onu da ben getireyim dedim :)
0 oy
(209 puan)
Çok uzun ikisi uymamış canım
0 oy
(660 puan)
İlk ismi miraç ya ikinci adı hüseyin olsun yarın bir gün iş hayatında vs hep ilk ismi kullanılır 
0 oy
(3,358 puan)
Ikisi beraber biraz sevemedim canım ayrı ayrı gzuelleer de
0 oy
(315 puan)
Ah şu isim konusu heleki babaların ismini koymak istemezlerimi isterler isterler ellebte olacak var olmayacak var işte benimide illa Süleyman olacak diyor yanına bı isimde kıyamam uzun ve ağır olduğu için Hüseyin Miraç koysun boşver sen Miraç diye seslenirsin olur bitter
0 oy
(140 puan)
Bencede ikisi beraber olmamış . Peki siz kendi babanızın adınıda koymak istemezmiydiniz ? Eleştirmek gibi olmasın ama ben böyle isim konularında erkeğin babasının adının konma taraftarı değilim .
(22 puan)
Canım kendi babamla yıllardır konusmuyorum ve esim evin en buyuk oglu olduğu icin ve iki tarafinda tek torunu olduğu icin bende istedim acıkcası.
(140 puan)
Babanla konuşmamana çok üzüldüm . Benim eşimde bi evin bi oğlu ama ben kabul etmezdim . Çok şükür eşimde aileside öyle bişey istemedi . Sağ salim doğsunda isim o kadarda problem değil bence   :)
0 oy
(250 puan)

Oğlumun ismi MiraçAli <3 Miraç kullanılıyor genelde 2. oğlum olucak MeriçAlp <3 olucak oda Babamın ismini vermek istedim bende İsmailMeriç olarak ama annem ve babam istemiyor o yüzden MeriçAlp dedik bakalım 

İlgili bir soru bulunamadı

655,902 soru

3,446,112 cevap

4,281,020 yorum

185,303 üye

...