0 oy
690 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
kapalı

imageo

cerclage Pessar  diye bisey duydunuz mu .. ben Almanyada yaşiyorum 28haftalik hamileyim erken Doğum riski olduğu için bana bu Pesardan taktılar  ama  eve geldiğimde  kanamam var sizde bunu  yaşayan bilen var mı 

Yardim edin lütfen 


Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(136 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ömrümde ilk defa gördüm bunu ilk defa duydum kanaman varsa doktora git hemen
-Reklam-
0 oy
(2,799 puan)
Bunu vajinaya mi taktınız anlamadım 
(24 puan)
Evet doktor taktı
(2,799 puan)
E bunu takarsa kanaman olur tabi Türkiye'de böyle birşey yok ben ilk defa görüyorum
0 oy
(569 puan)
Kanaman varsa hastaneye gitmelisin ben ilk defa duyuyorum böyle bir sey 
0 oy
(510 puan)
Canim bende almanyada yaşıyorum ve ilk defa duydum.kanaman varsa hastaneye git hemen
0 oy
(308 puan)
Selamlar, geçmiş olsun öncelikle. Bildiğim kadarıyla gebeliğin ilerleyen haftalarında, rahim ağzına dikiş atılamadığı ve rahim ağzı açıklığı söz konusuysa takılıyor. Ki rahim ağzı daha da açılıp doğum başlamasın diye. Kanama olması konusunda bir fikrim yok ama burada bi arkadaş daha vardı pesser takılmıştı hatta Zeynep Kamil de takılmıştı. Tr de çok fazla uygulanan bi uygulama değil. İnstagramda bikaç tane dr var pesser uygulayan. Arda lembet vardı sanırım aklıma gelen. İşlem sonrası kanama vs için dr bilgi vermedi mi? 
(24 puan)
Offf kanama olabilir dedi bide Floumizin vijinal hap verdi  ama bilmiyorum
(308 puan)
Sanırım enfeksiyon riskine karşı vermiş fitili. Ama merak etmeyin haftanız gayet güzel. Ben 16 da dikiş attırdım 26. Haftayı  görebilecek miyim diye düşünürken 28+4 olduk şükür. İlk hedef 28dir biliyosunuzdur. Sanırım %90 bu haftada doğan bebeğin yaşama ihtimali. Yurt dışında küvez bakımında daha gelişmiş tr ye göre. O yüzden panik stres yapmayın, iyi düşünün. Pesser gayet iyi bir uygulama, bildiğim kadarıyla ölçüsü var onun da. Rahim ağzınızı tam kapatıyorsa vaktinde geliyor bebekler.
(24 puan)
Allah yardımcımız olsun inşallah ..
 Bizde 28+4   haftalık  .. bebeğinin kilosu ne kadar senin ?
(308 puan)
1180 Di salı günü, ama kiloyu dert etmeyin erken doğum olduğunda kilosu olup da kuveze giren bebek oluyor. Önemli olan ciğerler ama kötüyü düşünmeyin dediğim gibi bu işlemden sonra baya ilerleyen gebeler var

İlgili bir soru bulunamadı

651,214 soru

3,428,079 cevap

4,260,638 yorum

184,063 üye

...