0 oy
1,193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)

Merhaba 17+4 haftalık gebeyim ama eşimden tiksinmek yerine ona sanki yeniden aşık oluyorum kokusu bile daha bı güzel geliyor tişörtleriyle uyuyorum...bana ne oluyor kızlar ☺

16 Cevap

+2 oy

Çok kaptırmayın kendinizi bebek doğunca ona duyduğum da askmiymis diceksiniz.  Sonra o olmasa da olur moduna girip hayatınızın olmazsa olması bebeginiz olunca adamlar boşluğa düşücek.

İlk hamileligim tabi bilmiyorum ki doğunca nasıl bı hisse kapilirim ama Allah hepimizin yardımcısı olsun
-Reklam-
+1 oy
(483 puan)

Ayy bende öyleyimm herkes uzaklasır esinden bende tam tersine hamileligimin basından beri daha bi üzerine düstüm :D

(10 puan)
Evet arkadaşlarım anlatıyor soğuduk diye bende de tam tersi oldu bı garip durum bence sizin cinsiyet belli mu
(483 puan)
Evet canım erkek :)
+1 oy
(291 puan)

Çok hoşuma gitti ne güldüm yaaa :):Dcanm benim gerçekten şaka gbi ya bende öyle oluyorum ki özellikle 15.haftadan sonra falan <3bende kendi kendime diyordum iç sesim oldun hormonlardan heralde östrojen tavan yaptı :)

0 oy
(191 puan)

Ben de ya onun davranışlarıyla alakali olabilir eşim her zman iyi ama şimdi beni bi kollamasi bebegimjzle konuşması falan çok hoşuma gidiyor sanırım. 

Rabbim isteyen herkese evlat ve hayırlı bir eş nasip etsin
(191 puan)
Amiiiiiiiin....
0 oy
(40 puan)

İnanın sizin yerinizde olmak isterdim :)

Sizin için ve eşiniz içinde zor tabi Allah yardımcıniz olsun
0 oy

Evet bende öyleyim 

0 oy

Eşimin sevgisi hep benden fazlaydı onun bana düşkün olduğu kadar ben ona düşkün değildim ama hamilelik sürecinde farkettim ki benden ona çok düşkünüm sürekli yanımda olsun istiyorum ayın 24 de şehir dışına gidecek 1 haftalığına ne yapacam bilmiyorum 

0 oy
(3,107 puan)

hormonlarla alakali ruh halimize değişiyor ben 5 aya kadar öyleydim suan normale döndü :))) 

İnşaallah bende normale dönerim yoksa olmuyor böyle
0 oy
(182 puan)

Maşallah nazar değmesin size :) Ben normalde de eşime çok aşığım çok severek evlendik. Ama şuan  oğlumun babası dediğimde bile ayrı bi sevgi oluyo. Bazen anlamsızca birbirimize sarılıp sarılıp gülüyoruz. İşe gittiğinde yolunu gözlüyorum valla balkonlarda bekliyorum. 

Rabbim her daim böyle olmanızı nasip etsin
0 oy
(1,430 puan)

Daha ne olsun ne güzel birşey valla keşke allah bizimde içimize o sıcaklığı verse.. banada kokusu bile daha kötü geliyor herşeyi ayrı bi daha da batiyor.. maşallah allah arttırsin allah bizlerede nasip etsin :)

Aminnn...ama sizinki de geçici bı süre böyle
0 oy
(76 puan)

:) Yaa ben de öyleyim sürekli tişörtlerini giyiyorum sreklı yanımda olsun ıstyorm zaten düşkündü ana bebek olunca da daha bı düşkün olduk bırbırmze her gördüğümde tekrar asık oluyorum bende sevdgım adama:)

Daha da bı şımariyorlar sanki hamiş onlar
0 oy
(46 puan)

bende bu son haftalarimda oyle oldum valla surekli onunla olmak istiyorum gece yatarken bana sarildiginda hic biraksin istemiyorum döndüğü zaman ben hemen gidip sariliyorum saciyla oynuyirum kokluyorum ve yüzünü oksuyorum oda oyle mutlu oluyorki:D

Alıştırmasak aslında adamlar boşluğa dusecekler
0 oy
(1,610 puan)

Erkek hamileliklerinde bwbegin genital organi tam olustuqu icin onunda vermis olduqu istek oluyormus ole duymustum 16 haftaliqim kizim olucak ben hala kose bucak kaciyorum esimden :)

İlk defa sizden duyuyorum olabilir ama benimde kızım olacak nasipse
O zaman bu tezi de curutuyorum :))
(132 puan)
Bende erkek bebek bekliyorum.ama hiç öyle çekici gelmiyor eşim aksine kokusu falan çok rahatsız ediyor.adamı bunalttım :( kızıma hamileykende sürekli sarımsağı nerde yedin diye kavga ediyordum.pöfff çok çekilmez oluyorum hamileyken.allah sabır versin eşime diyorum.
Hamilelikteki butun belirti denen sey kisiye ozelmis ben benim hamileliqim de tamamen bunu anladim arkadas :)))
Aynen öyle.ama bi deliriyoruz orası kesiin:)))
0 oy
(126 puan)

Ay ben tam tersi canim.. dokunmaya bile gelemiyorum eşime .yaklaştırıyorum yanimaa :(

(17 puan)
Okurken yazilarinizi ilginç bir şekilde güldüm açıkçası eğlendim güzel yani ben öyle miyim oysaki bu nefret ediyorum bir sevgi pitircigi oluyorim kendimle beraber onu dengesizlestirdim oda benden uzaklaşıyor ister istemez :) elimde değil napim bebek yapıyor :)
Allah eşlerimize sabır versin gerçekten insanın psikolojisi alt üst oluyor duygu durumu hep değişiyor ☺
Amin ya gerçekten o kadar biktirmis olmalıyım ki bazen basimi alıp gitmek istiyorum beni bulamayacklari bir yere şu dilin beni bezdirdi diyor ciddi ciddi ha :):) :) bende diyom sen ne beni ne de cocugumu sevmiyorsun bizi hak etmiyorsun meret gidersen git ben kendine de cocugumu krallar  gibi bakarim diyorum :) ne alakaysa artık :)
0 oy

Çok güzel allah bozmasın cnm bende 11+1 hamileyim 9 haftaya kadar eşimden uzak duruyor dum niye bilmiyorum ama bianda değiştim geceleri bana sarilmadan uyuyamazdim ben o sarilinca itiyodum istemiyodum kavgaliyken bile uzak durmazdik duramzdik onu anlaya biliyorum zor bi süreç çok şükür anlayışlı oldu hp yeni düzeldim eski halime döndüm

0 oy
(407 puan)

Bende öyle canım hormonlardan sanırım eşimde bana karşı daha bi sıcak olunca iyice dibinden ayrılmaz oldum. Gece sürekli elini falan tutuyorum lavaboya kalksa hemen uyanıyorum ağlayasım geliyo işe falan gidince :)

(10 puan)
Aynen yaa eşime neden aramadın diye bile trip atabiliyorum Allah onlara yardim etsin
(407 puan)
Bence de allah yardımcıları olsun. Bizde zoe şeyler yaşıyoruz onlarda çeksin azıcık :) dün gece 4 de canım pasta çekti canım benim ya üşenmedi getirdi hamilelikten önce asla yapmazdı söz konusu bebişi olunca kendide çok heyecanlı :)
(10 puan)
Masaalllah Rabbim daim etsinben öyle şeyler yapamadım hiç insanın canı bişey istemez mi istemiyor işte belli ki bebeğim babayı düşkün onu düşünüyor

İlgili sorular

647,218 soru

3,413,069 cevap

4,242,893 yorum

182,939 üye

...