0 oy
440 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (45 puan)
Kızlar merhaba. Daha önce de yazmıştım çok destek olmuştunuz sağolun. Bebeğin baş ve karın bölgesi 2 hafta geriden geliyordu. Aradan 1 hafta geçti baş bölgesindeki gerilik 1 haftaya düşmüş ancak karın bölgesi gelişmemiş. Gerilik 3 haftaya çıkmış. Doktor doğuma 4 gün var zaten bekleyelim dedi. Ama benim canım gerçekten çok sıkıldı. İnşallah sağlıkla gelir bebeğim dünyaya. Benzer şeyler yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alanların desteklerini bekliyorum.

2 Cevap

0 oy
(371 puan)

Minyon bi bebeğin olucak korkma ya göbek dediğin nedir bi doğsun sağlıcakla ilk üç dört ay inanılmaz kilo alıyorlar bi giydiğini bidaha giydiremeyeceksin zaten yeterki sağlığı yerinde olsun :)  benim ilk cocuğum 2850doğdu bide sarılık oldu kaldı 2650 minnacıcık bişeydi üstelik 40 haftalık doğdu... Dünyaya gelen büyür üzülme hepsi geçecek <3

(45 puan)
Allah razı olsun desteğin için. 3 haftadır hiç ilerleme olmadı. Acaba sağlığını etkiler mi, ben mi besleyemedim diye o kadar tedirginim ki. Benim kızım da sanırım senin bebişle aynı kiloda doğacak. İnşallah seninki gibi sağlıkla gelir dünyaya:)
(371 puan)
Sen stres yapma vitaminlerini al kan ilacını falan eksik etme hamur işi muz kaşar meyve ne bulsan ye... Sen elinden geleni yap gerisi Allah büyüktür bi sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten minik olsun bişi olmaz :) Allah canını sağ etsin yeter minnoşun
-Reklam-
0 oy
(677 puan)
Cnm bn öyleydim üzme kendini 38 haftalık kızımı suni sancı ile doğurttular gelişim geriliği var diye 34 haftalık ile uyumlu dediler gözyaşım pıt pıt o gün doğuma alındım şuan 2 yaşında bnden sağlıklı tabii kilomuz birazcık düşük ama olsun :) 
(45 puan)
Benim de doğumum yakın diye doktor bekleyelim zaten alıcaz ,4 gün için öne çekmeyelim dedi. Şekerden dolayı hep kısıtlı beslendim karın bölgesi ileri gitmesin diye. Hiç et tavuk tüketemedim çok tiksindim. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki acaba besleyemedim mi diye. İnşallah ben de sonunda senin gibi sağlıkla kavuşurum kızıma. Senin yavruna da Allah bir ömür sağlık versin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
9 cevap 1,162 göst.

653,869 soru

3,438,539 cevap

4,272,023 yorum

184,760 üye

...