0 oy
358 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (9 puan)
kapalı
Detaylı ultrasonda doktora burun olcusunun sordum iyi dedi fakat raporda burun ile ilgili bı şey uazmiyor.Fetal yüz normal yazıyor.Sizce fetal yüz yüzdeki ağız Burunu kapsar mi?
Gebelik haftası 29+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(28 puan)
Zaten doktorunuza her gittiginize detaylı sürekli bakıp soluyor herseyi benim doktorum o sekilde hep bilgi veriyor 
(9 puan)
İkili tarama testini bebeğin crl si 41.9iken yaptırdım.Ense kalınlığı 1mm,nasal bone bilinmiyor yazıyordu.Bu arada riskim 1/638 çıktı.Ne fetal DNA nede amniyosentez yaptırdım.Detayli da her şey normal çıktı.Ama burunla ilgili raporda bı şey yazmayınca tedirgin oldum.o yüzden sordum.
(28 puan)
Inşallah bi sorun yoktur içinizi ferah tutun değerlere bakın inernetten yinede tabi
(9 puan)
Pazartesi günü kontrolüm var.Doktora soracağım ama doktorun ultrason aleti ölçebili r bilmiyorum.Allah tüm hamilelerin yardımcısı s olsun.
(28 puan)
Onlar bakıyor ultrasondan çünkü olcuyo benim bebeğim şekerden dolayı biraz daha kilolu olcak her konuda sagolsun uyarıyı yapıo detaylı hep bakıyor sizinde Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin
(9 puan)
Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(106 puan)
Burun kemiğinde kisalik olsaydı hem doktorun ultrason sırasında sana söylerdi hemde mutlaka raporda yazardı canım. Fetal yüz bebegin yuzu demek yani agiz burun göz hepsini kapsıyor. Raporda normal dediyse korkmana gerek yok canım. 
(9 puan)
İnşallah doğuma 1 buçuk ay kaldı.O kadar güçsüzüm ki
(106 puan)
Kötü düşünme kendini strese sokma pozitif düşün allahin izniyle sagsalim alirsin inşallah kucagina
(9 puan)
İnşallah.Sonuc orta riskli.Kan değeri 1/111...yaş1/446... Kombine risk 1/638.
0 oy
(28 puan)
Açıkçası doktor da önemli memnunmusunuz doktorunuzdan oda çok önemli içinizi rahat ettirmesi lazım 
(9 puan)
Detaylı ultrasonumu nu yapan doktor uzmandi.Rutin gittiğim doktorumdan memnunum.Ama ilk gittiğim doktorum ikili testi erken yaptırdigi için her sey allak bullak oldu.Blki birhafta sonra yapyirsaydim her şey farklı olurdu
(28 puan)
Benimde ilk gittiğim kötüydü doktorda  kendi doktorum başkası tavsiye üzerine gittim çok memnunum şuan detaylı ultrasonu yapanda çok iyiydi önemli olan şimdi kontrollerin bebeğin hareketleri gelişimi içini sen ferah tut güzel olur hersey allahin izniyle
(9 puan)
İnşallah , teşekkür ederim.Heekeain evladı sağlıkla doğsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
14 cevap 1,356 göst.
0 oy
11 cevap 859 göst.
0 oy
5 cevap 363 göst.

649,045 soru

3,419,743 cevap

4,251,029 yorum

183,454 üye

...